0

var olmaz mı ilki biri bana saat verdiğinde o saatte gelmezse beklemekten nefret ederim bu güne kadar kimseyi bekletmis bir insan degilimdir kendime yapılmasını istemediğim şeyi başkasına yapmam zaten ikincisi birine birsey yap dediğimde tamam diyip oturmaya devam ederse cildiriyorum kalkıp kendim yapıyorum birde klasik dur yapacaktim ben lafı var iyice çileden çıkartıyor beni ki bunu kardeşim ve eşim yapar genelde . iki konu deli ediyor beni tamamen.

0

tam konuya giriyorum heycan ile anlatıyorum,tam o sırada birisi lafa giriyor ya hani iste orda benim ipler kopuyor. bir de hani bazı insanlar taklidini yapar agına eğıkilir ya ha iste onada çok sinir oluyorum. bana bunları yapanları bi gün bi araya toplayıp dövecem. :d

0

arkamdan işcevirilmesi,yalan söylenmesi,güvenip de o güveni yerle bir eden insanlar,yıkılmaz dediğim dağların birgün başıma yıkılması,ha bir de kilo mu aldın kız sen denmesi sanane arkadaş aldıysam ben vericem sanane yani niye söyleyip de moral bozyosun aa bir de şu hani bir ortama gireriz orada iki kendini bilmez olur sana ısrarla bi laf çakma çabasına girer bi onlardan bir de onlar laf çakarken alttan alttan sırıtanlardan nefret ediyorum arkadaş.

1

arkamdan konuşulmasından, iftiradan ve adaletsiz davranılmasından nefret ederim.