0

herkes eşit olsaydı bu kadar haksızlık olmazdı. kimse bu kadar üzülmezdi. herkes daha iyi hayat yaşamak için uğraşıyor ama eşit olsaydı bunlara gerek kalmazdı. daha mutlu, huzurlu ve rahat bir hayat sürerdik. eşitsizlik olduğu için insanlar bu kadar çabalıyor. herkes eşit konuma gelmek ister. bir yerde açlıkla sınanırken diğer yerde eğlence diz boyu, israf diz boyu. bu tamamen haksızlık. eşit bir yaşantı olsa kimse bu kadar düşmanlık beslemez. herkes daha dostane geçinir. mutlu oluruz.

0

herkes eşit şartlarda olsaydı daha iyi bir sistem olurdu dünya da zengin fakir olmasa veya başka çeşitli sınıf aydınları olmasa herkes bir ekmeği bölüşse iyi geçinse işte ozaman adalet duygusuna da inanılırdı. herkes eşit şartlar da olsa dünya öyle güzel bir yer olurdu ki insanlar yoksulluk çekmezlerdi herker daha eğitimli ve bilinçli olabilirdi çeşitli ayrıcalıklar veya ayrımcılıkla olmazdı. herkes bir arada yaşar ve aynı ekmeği bölüşürdü birbirleri ile anlaşmaya çalışırdı eşit haklara sahip olurlardı. tabi bunu istemeyenler için aynı şey geçerli olamaz ozaman da kaos çıkardı oda ayrı bir durum. herkes eşit haklara sahip olsa dünya daha adil bir yer olurdu benim neznim de.

0

herkes eşit olsaydı herşey çok güzel olurdu yaşamimiz kolay var haksızlık olmazdı

0

herkes eşit olsaydı daha yaşanılabilir bir dünya olurdu diye düşünüyorum en azından haksızlık olmazdı kimse kimseden üstün tutulamazdı düşünsenize herkes eşit,herşey eşit..