0

tabi ki oluyor ve olmalı insanların bir şeylere tutunabilmesi ya da başlangıç yapabilmesi için her zaman umuda ihtiyacı vardır

1

böyle bir umudumuz ya da tesellimiz olmasa inancımız olmaz zaten. hayat bir işkenceden başka bir şey olmaz. hiç bir şey sürekli değildir. iyi şeyler de, kötü şeyler de geçicidir. böyle düşündüğünüzde kötü zamanları atlatmak daha kolay olacaktır. tavsiye ederim. iyi bir şeyler bittiğinde üzülmemek için de güzel bir teselli tabi.

0

herkesin zor günler geçirdiği dönemler olur. bu süreçte ayakta durabilmeyi böyle olumlu düşünceler sağlar. o umutla beklenilen günlerin hatrına güçlü kalınır.

0

evet bir zamnlar oyle iancım vardı amma bir zmaanlarda kaldı imdi ise uyum sağla yılma ve kimseye belli etme....

0

umut fakirin ekmeğidir.her zaman umutlu olucaksın.evet bir gün herşey değişicek dediğim günler çok oldu.inanmak başarmanın yarısıdır.hep inandım ve gerçekten inandığım gibi oldu.hemen yelkenleri suya indirmemek gerek.

0

hayat öyle bir oyun ki her zaman bir zorluk çıkarıyor bize amma her zaman allah bir kapıyı kapatırsa ötekini açar diyorum her şey yoluna girecek diye kendimi avutuyorum amma hiç bir şeyde yoluna girmiyor

0

tabiki oyle dusunmezsek nefes alicak halimiz gelecege karsi umudumuz kalmaz

0

tabiki oluyor.
hepimizin hayatında türlü türlü zorluklar muhakkak ki oluyordur.
hepimiz bir gün güzel olacağına inanarak yaşıyoruz, insanın umudu olmazsa, nefes almak bile oldukça güç bir hal alır.

0

elbette oluyor.çoğu şey düzelmesede bunu söylemek insanı azda olsa rahtlatıyor. yoksa bazen hayat oldukça zor ve çekilmez zamanlar yaşatabiliyor biz bu şekilde kendimize birşeylerin üstesinden gelebileceğimizi hatırlattığımız zaman biraz daha iyi ve güçlü hissedebiliyoruz.

0

o benim konum bu! her gün hatta her dakika söylüyorum bu sözü. diyorum ki "tamam lan bu sefer olacak! inanıyorum bir gün herşey güzel olacak! belki bu gün diğil ama elbet bir gün!" diyorum demesine fakat sonradan fark ediyorum hiç bir şey yoluna girmeyecek! iste benim zoruma bu gidiyor.