0

ego kısaca size söyle anlatıyım kişinin kendine özgü davranışı yani kişi kendini başkalarından üstün görme yetisini tatmin etme duygusudur

0

ego kendini beğenmiş kibir insanların başkaları üzerinde kurduğu bir takım kibirlikten ibaret olan bir durum havalı zannedip kendini insalara tuhaf bakışları sonra kendini beğenmişlik herşeyi ben bilirim havasında olması aslında hiç bir şey bilmediğidir calistigim yerde öğrencinin bir tanesi de böyle egoluydu hiç sevmedim asla bana birşey dediğin de cevap dahi vermedim vermem de öylesi insanlarla humattap dahi olmam hiç sevmiyorum kibir egolu havalı sanan kişileri ben .

0

ego kendini begenmiş insanlara söylenen bir şeydir. ego demek kendini herkesten üştün görmek,güzel görmek ve kendini bulunmaz birisi olarak görmektir. mesela birisi ona ne kadar güzelsin dediğinde egoist birisi "sanane be! tabi güzelim!" diyerek cevap verir.

0

ego bir nevi kibirden farkı yoktur bence bu kadar yeterli

1

ego, bir insanın kendi heves ve arzularını zayıf ve güçsüz insanlar üzerinde tatmin etmesidir. o insanları adeta ezmesidir. bu insanlara karşı her zaman güçlü durup onlar üzerinden şov yapmasıdır.