0

bu sezon en çok taraftar takımı fenerbahçe'dir çünkü fenerbahçe ali koç geldi ve ersun yanal geldiği için taraftarın inancı arttı ve fenerbahçe'nin stadı her maçı neredeyse sonuna kadar doluyor. ben de fenerbahçeliyim bursa'da yaşadığım için fenerbahçe'nin maçlarını pek gidemedim ama şöyle söyleyebilirim ki bursaspor'un taraftar da çok bursaspor takımı pek iyi olmasa da bursa'nın taraftarın candan gönülden bir şekilde takımlarını destekliyorlar. şu ana kadar ilk sezonu taraftar ortalamaları hesaplamalarını yapmışlar fenerbahçe 1 sırada. 2. sırada galatasaray vardı 3.sırada beşiktaş vardı 4.sırada trabzon vardı öyle öyle ilerliyordu. eğer nasip olursa bende fenerbahçe maçına gıtmek istiyorum çünkü fenerbahçe'ye bu sezon en sevdıgım ıkılı geldi bırı ersun yanal diğeri ali koç bunlar yüzünden gideceğim.

0

en çok taraftara sahip takım galatasaraydır. tahmini 30 milyon civarı taraftarı vardır.

0

bence bu konuda beşiktaş ve fenerbahçe yarışır galatasaray taraftarına çoktur ama tahminim fenerbahcedir.

0

türkiye taraftar grubu deyince tabiki ilk akla gelenler bata çarşı sonra gfb ve son olarak ancak anadolu kulübü taraftarlarıyla kapışabilen küçük takım taraftarı ultravesti . çarşı hepsinden büyük ve köklüdür . ben de çarşı grubuna üye olduğum için de olabilir. yaklaşık kadınıyla erkeyiğiyle büyüğüyle küçüğüyle toplam 20 milyon taraftarı vardır diyebilirim . ve son olarak ultravetiler kızmasın lütfen :)

0

türkiye'nin en büyük kulüpleri beşiktaş ve galatasaray buna bağlı olarak en çok taraftar sayısına sahip kulüplerde bu iş kulüptür ama taraftar sayısı bugüne kadar belirlenmemiştir ama varsayımlarla hareket etmek gerekirse bu taraftar sayısı dönemsel olarak değişmektedir tahminime göre şimdi en çok taraftarı olan kulüp galatasaray spor kulübüdür sebebi ise galatasaray 90'lı yıllardan başlayıp 2002 yılına kadar süren bir başarı zincirine sahip ve o dönem doğan veya gören nesilin çoğu galatasaray seçmiştir buna dayanarak en çok taraftarı olan kulüp galatasaray'dır

0

bildiğim kadarıyla taraftarı en çok olan takım galatasaray futbol takımıdır. insanlar genellikle başarının arkasında toplanır. ülkemize en çok başarıyı getiren takım olduğu ve en çok lig şampiyonluğu kazanan takım olması nedeni ile ülkenin her yerinde bol miktarda taraftara sahiptir. tabii ki bu şekilde takımının yanında olan insanlardan büyük bir bölümü de en ufak bir başarısızlıkta takımlarından vazgeçmişlerdir. ancak bununla birlikte bir çok insan da bu renklere gerçekten gönül vermiştir. tüm bu sebeplerden ötürü en çok taraftara galatasarayın sahip olduğunu düşünüyorum. tahmini sayısı ise 20 milyon olarak düşünüyorum.

0

en çok taraftarı olanlar fenerbahçe ve galatasaray futbol kulüpleri tabii ki. ama araştırma ve anketlere göre fenerbahçenin taraftarı daha fazla gibi. her ikisinin taraftar sayısı da 10 milyonun üstündedir bence.

0

galatasaray futbol takımı ile fenerbahçe futbol takımı yarışır diye düşünüyorum.15 er milyona yakın tarafatarı vardır.