0

aşkın bana getirdiği şey sevgiydi, güvendi, emekti, saygıyı, bağlılıktı, bu sevginin gücüydü, paylaşmaktı, aşk bana sımsıcak duygular yaşattı, dhaa anlık karar vermemi sağladı, düşünmeden haraket etmemi, delşrmemi ve saçmalamamı sağladı. aşk bana büyümeyi ve olgunlaşmayı tecrübe kazanmayı öğretti. aşkın bende götürdükleri ise, planlar, hayaller ve bazı umutlar oldu. aşk benden sevgiyi alıp götürdü ve yerine koca bir vazgeçiş getirdi. aşk benden acıyı bile zamanla götürdü. böylece bütün duygularımı da götürmüş oldu. daha mantıklı düşünmememi sağladı. aşk benden hayallerimi de adlı çünkü kurduğum hayaller suya düştü aşkla birlikte. bu yüzden artık hayal kurmam gerek kalmadı. aşk yaşama umudumu da yok etmişti ancak bunu zamanla kazanmam sebep oldu.

0

aşk benden zamanı götürdü, gözümü kör ettiği için pişmanlıklarım ne getirdi desem sadece onu getirdi. ama o aşık olduğum insandaki bazı özellikleri görmem geç oldu. bunun da bana fazlasıyla zararı oldu.

0

aşk bana mutluluk getirdi, hayat arkadaşım oldu ,canım ,kanım oldu ,aynı şekilde bana bir tane dünya tatlısı bir eat verdi. anne oldum tabi buda rabbimin izniyle oldu yani insan eşiyle aşk yaşadığı bence gelecek daha iyi oluyor sevgilisiyle yaşayıp ayrılanlar böyle mutlu olamaz çünkü aşk diyince insanın hayat arkadaşı demektir. insan evleneceği insana aşık olsa böyle acı çekmez aşk ama keder,acı getirdi demez onun için aşkı evlendiğinde aşkı yaşayın aşık olun,sevin çünkü gerçek aşk çocuğunun babası veya annesi ,o işte aşktır benim iki tane aşkım var biri oğlum biride eşim aşk bana bunların ikisini verdi .

0

çok şeyimi götürdü desem yeridir aşk böyle bir şeymiş demek burda anlatsam destan dökmem gerek aşk güzel şeydir herkes aşkın sesinin dinlemeli tabi hakediliyorsa

0

ask bana mutluluk huzur hayatima duzen ve iki evlat getirdi goturusu sadece zaman ask dolu yillarim

0

iyi şeyler getirmedi.bu bir raslantı değil oluyor böyle şeyler.