0

yıllarca samsung kullandım. bir süreden sonra uygulamalar arttıkça ve ben kullandıkça onları telefon kasıp kapanıyordu. samsung'da çok fazla kasıp kapanma sorunu yaşadım ve tam bir işiniz varken kapanması sonra bir de açılmayıp şarjın bittiğini göstermesi gerçekten çok sinir bozucu! şuan bilmiyorum sistemi yazılımı değişti mi ve artık böyle bir sorunu var mı.. o yüzden samsungla ilgili pek yorum yapamayacağım açıkçası a serisi de çok hoşuma gitti samsung'un. ama iphone'a geçtikten sonra çok rahat ettim. evet biraz fazla para verdim ama çok şükür 2.5 senedir çok rahatım. burada bir maşallah diyelim.. ben iphone'u kesinlikle tavsiye ederim tabii imkan varsa! imkan yoksa da benim gibi borca girerek alıp 2 sene onu ödemek ne kadar mantıklı bilemeyeceğim tercih size kalmış ama ben kesinlikle tavsiye ederim. sadece teknoloji ilerlediği için iphone alacaksanız eğer artık 6 serisi almayın hatta 7 serisi de almayın minimum 4-5 sene rahat kullanabilmek adına 8 serisi altında almayın derim. çünkü yeni seriler çıktıkça apple artık eskilere destek vermiyor artık. ben 6s almıştım ama 2.5 sene önce.. iphone 8lerde 6 bin tl'ye ulaşmış. nasıl alalım dediğinizi duyar gibiyim ve haklısınız. çok fazla uygulama durumu kullanmanız yoksa eğer daha az kullanıyorsanız telefonu çünkü ben telefondan her işimi yaparım samsung'un yeni çıkan a ve s serilerine bakabilirsiniz. özellikle a serisinin modellerini a7 ve a9 telefonlarını şekil olarak iphone'a çok benzetmişler hatta iphone'dan üstün olarak telefonun 4 tane kamerası var biraz kıskandım yalan yok .. huawei çıktı bu aralar.. kimi iyi olduğunu söylüyor kimi kötü olduğunu bir sürü yorum var.. ama canlı örnek göstereceğim size. iki kuzenim de huawei kullanıyor ve yaklaşık 3-4 senedir kullanıyorlar. çok da memnunlar.. bence huawei'ye de bakılabilir telefon alırken.. özellikle huawei p20 lite.. arkası da önü gibi camdan yapılmış çok şık ve kibar bir telefon. yine aynı iphone gibi parmak izi vs her şey var.. onu da tavsiye ederim!

0

telefon tavsiye edecek olursak kullanım ve güvenlik açısından veya sağlamlık açısından kategorilere ayırmak lazım. birinci olarak iphone telefonlar güvenli telefon olarak alınır hafıza ve hız konusunda da iyidir ama sürekli telefonla oynayan kişiler için tavsiye etmem yani film, müzik, video indirmede veya program zanginligi açısından android tabanlı telefon almanızı söylerim. bende mesala xiaomi telefon var hem şarj hemde hız konusunda bayağı iyi ve fiyat olarak uygun. eksikleri var tabiki kamerası eksi puan alır. huawei kendini kamera ve diğer özellikler açısından geliştirdi alınacak telefon.

0

kesinlikle iphone derim çünkü parasının hakkını verdiğine inanıyorum. ben geçen yıl lg markasından 2000 tl ye telefon aldım taksitli sonra bi hafta bile olmadan daha dördüncü günde patlak verdi baktım ısınıyor kasıyor kendi kendine kapanıyor donuyor bende dedim basit bi sorundur çözülür diye sonra gittim garantiye gönderdim ve geldiğinde yine aynı sorunlar devam eti bende tekrar tekrar garantiye verdikten ve her seferinde olumlu bi sonuç beklerken daha çok fazla sorunlarla karşılaşmaktan çok bunaldım haftalarca telefonsuz kaldım ailem beni merak etti onlarla iletişimim kesildi resmen çok sinirlendim gidip tüketici haklarına başvurdum kanıtlarıyla birlikte dilekçemi yazıp para iadesi istedim çünkü yapmam gereken en doğru şeydi ben o kadar para verdim ve hiç hayrını görmedim üstüne üstün kimse beni insan yerine koyup gerçekten yardımcı da olmadı ve gel zaöan git zaman derken arkadaşların önerisiyle iphone almaya karar verdim . nihayet gidip aldığımda ilk çok ısınamadım ama zamanla ne kadar iyi olduğunu görmüş oldum şarjı çok uzun gidiyor kamerası güzel dınmuyor kasmıyor insanı sinir etmiyor şarj yeri bızulmuyor kulaklık dayanıklı her şey gerçekten kaliteli ve dedim ki keşke ilk başta bunu alsaymışım evet biraz pahalı ama rezil olup uğraştırmıyor telefonluk bi sıkıntı olunca hemen geri dönüş yapıp yardımcı oluyorlar gerçekten memnunum tavsiye ediyorum ha bu arada lg konusunda da haklı bulundum ve paramı tam 8 ayın sonunda iade ettiler aylarca bekledim uğraştım rezalet bir durumdu gerçekten

0

huawei telefon markasını öneriyorum oldukça güzel bir içeriğe sahip . ayrics kamera ve şarj konusunda oldukça etkili güzel bir telefon.

0

şu an paranın hakkını veren, kaliteli, güvenilir olarak önerebileceğim tek marka iphone. diğerleri aldığı parayı hak etmiyorlar

0

bütçeye göre değişir aldıktan sonra rahatça satayım değer kaybetmesin deniyorsa iphone telefonlarından herhangi birisi alınabilir.

0

bence samsung marka telefonlar daha kullanisli

0

benim hep tavsiyem iphone dur aliyorsaniz iphone alin

0

general mobile kullanıyorum 3 senedir çokta memnunum gayet hızlı gayet basit ve kullanışlı samsung yada iphone nazaran daha kaliteli daha sağlam olduğunu düşünüyorum fiyat konusunda da bence çok uygun iphone ve samsung'un hak ettiğini paranın kat kat fazlasını aldığını düşünüyorum kullanıcılarına da kesinlikle general mobile kullanmalarını tavsiye ediyorum inanın çok beğeneceksiniz hem sizi sıkıntıya sokmayacak maddi konuda hemde kullanım açısından çok hoşunuza gidecek

0

ben samsung a7 2017 kullanıyorum. gayet memnunun. başkalarınada öneririm bu telefonu. samsung genelde güzel telefon yapıyor. başka markaları denemedim nerdeyse.

0

ben lenova kullanıyorum . vodofoneden aldım. gayettee memnunm yani seviyorum ,telefonumu ve çelik diye kırılmıyor yani banada öyle bir telefon lazmdi bende aldım. sende alabilirsin. yada ne beğenmiyorsan içinin rahat etcegi birşey al kendin beğenerek. daha iyi olur.

0

önermek istiyorsan vestelin telefonlarını önerebilirsin herhangi bir sıkıntı olduğunda yeni alana adım attıkları için herhangi bir sıkıntı var ise uğraştırma olmadan değiştiriyorlar bunun için alınabilir

0

telefon markası olarak venüs ve ıphone tercih edilebilir.