1

galatasaray kadın voleybol takımının kaptanı, neslihan demir güler'dir.
başarılı bir voleybolcudur. aynı zamanda bir dizide de oynamıştı.

0

galatasaray voleybol takım kaptanı neslihan demir'dir.çok başarılı bir voleybolcu'dur.

0

galatasaray bayan voleybol takım kaptanı neslihan demirdir galatasaray voleybol takımının bir ara maçını izledim çok güzel oynuyorlar ancak galatasaray kulübü futboldan baska spor alanına yatırm yapmayı sevmediği için voleybol takımıda olduğu kadar başarı elde ediyor aslında biraz yatırımla çok başarı gelirde galatasaray takımını gerçekten anlamış değilim keşke bu yönden biraz fenerbahçeyi örnek alsa.

0

galatasaray bayan voleybol takımının neslihan demir güler'dir. açıkca söylemek gerekirse galatasaray kadın voleybol takımını hiç takip etmiyorum. ülkemizde herkesin takip ettiği gibi en çok futbolu takip ederim.

0

galatasaray voleybol takımı gerçekten mükemmel bir takım olduğunu söyleyebiliriz.ama pek fazla maddi yönde destek olmadığı için pek fazla iş yapamıyorlar.genellikle destek verilip ve güzel transferler yapılır avrupa'dan yeni oyuncular getirmemiz gerektiğini düşünüyorum. avrupa'da zaman zaman büyük başarılara imza attığımızda doğrudur. ama henüz şu ana kadar bu almış bir takım olarak karşımıza gelmedi maalesef galatasaray. buna yarı döneme kadar biraz olsun düzelme sağlanması lazım ve yarı dönemde yeni transferlerle birlikte takıma güç katacağını düşünüyorum. bunun için de maddi desteğin de çok fazla olması gerekmektedir. özellikle taraftar olarak voleybol maçlarına aşırı bir yoğunluk göremiyorum galatasaray taraftarın da. taraftarların biraz daha maçlara gidip daha çok destek vermesi lazım bence.