0

eczacıbaşı vitra gerçekten başarılı bir voleybol takım olduğunu söylememiz doğru olacağını düşünüyorum. çünkü oynadıkları voleybol gerçekten türkiye'de 1 numara olduklarını ve dünyada gerçekten bir önemli başarılara imza attıklarını söylemek gerektiğini düşünüyorum. senelerce şampiyonluk yolunda büyük adımlarla ilerleyen eczacıbaşı vitra bu sene de büyük bir ihtimalle yine kupaları uzanacağını tahmin ediyorum ve türkiye gururlandıracak işler başaracağına tahmin ediyorum. başındaki teknik adam gerçekten çok iyi yönettiğini ve kaliteli oyuncuları kadrolarına katmanları ile birlikte daha da kuvvetlendiklerini söylemek isterim. inşallah daha iyi yerlere gelebilecek bir eczacıbaşı vitra var karşınızda bütün maçlarını kaçırmadan izlemeye çalışıyorum eczacıbaşı vitra takımı gerçekten bir harika olduğunu söylemek istiyorum.

0

ülkemizi voleybol spor dalında en iyi temsil eden takımdır. bence gayet başarılı bir takımdır umarım böyle başarılı olmaya devam ederler.

0

aslında bakıldığı zaman türkiye'de en iyi eczacıbaşı takımının iyi oynadığını söyleyebilirim. çünkü genel olarak bir ligte çok başarılı bir takım olduğunu söylemek çok mümkün. bunun için genel olarak her maçını izlemeye gayret gösteriyorum ve gerçekten de heyecanlı geçiyor. özellikle avrupa'da büyük başarılara imza attığını ve büyük kupalar kazandığını görebiliyoruz. eczacıbaşı voleybol takımının gerçekten kaliteli bir kadroya ve mükemmel bir yönetim olduğunu söylemek isterim. bunun için de genel olarak her zaman destekleyen kişilerden biriyim aslında. çünkü dünya genelinde bilindik kupalarda başarı elde etmesi bizim için gurur verici hale geliyor. bakıldığı zaman aslında liginde büyük bir destek gördüğünü ve büyük ölçüde de şampiyonluklar kazandığını görebilmekteyiz eczacıbaşı takımını. inşallah bu sene de avrupa'da büyük işler başaracağını tahmin ediyorum eczacıbaşı voleybol takımını.

0

voleybol dalin da en basarili takim olarak goze carpmakta ve adi duyulmakta cok takionettigim bir takim degil arabara maclarina denk gelip izlegim ve mac esnasinda ki spikerin ankattigi kadariyla biliyirum