1

güvenlik artıkça tehlike de artıyor sanki. her yerin güvenlik kamerası ve mobeselerle dolu olduğu yerlerde buna cüret etmeleri ve yakalanmamaları çok can sıkıcı. sadece çocuklar için değil tüm insanlar için güven sarsıcı olaylar bunlar. herkes komşusundan, tanımadığı insanlardan ve hatta çok yakın tanıdığı insanlardan bile çekinip korkar oldu.

0

devletin daha çok önlem alması lazım bence bu konuda

0

kaçırılan çocuklar ; cinsel istismar için, organ için, dilendirmek için yada satmak için kaçırılıyorlar ve biz maalesef ki dövünmekten başka birşey yapmıyoruz. sosyal medyalardan küfürler ediyoruz kampanyalar başlatıyoruz ama sonuç değişmiyor bu çocuklar kaçırılmaya devam ediyor. çünkü caydırılacak cezalar yok bizim ülkemizde sadece bu mesele için değil kadına şiddet, taciz, tecavüz biz bunlarla yaşamaya alıştırılıyoruz kimse birşey yapmıyor çünkü. kaçırıyorlar ağzı süt kokan çocukları ara ki bulasın. hadi şans yüzüne güldü de buldun diyelim. ne kadar ceza alıyorlar bir iki sene ayy bir de iyi hal indirimleri var bunların kravat taktı diye serbest bile bırakıyorlar adamı. o adam bir daha durur mu ya da bunu duyan başka art niyetli insanlar. önüne geçilmeli ben bunlarla yaşamaya alışmak istemiyorum çünkü.

0

ailelerin özenle yetiştirmeye çalıştığı bir kış mevsimi sonu açan çiçekler ve ısıtan güneş gibi yüzümüzü güldüren çocuklardır.
dünya çok kötü ve çocuklar çok masum. dünyanın iyileştirilmesi küçük yaşta güzel bir egitime bağlıdır. çocukları kaçıranların aile yapısı da bozuk oluyor psikolojileri de bozuk oluyor normal sağlıklı insan değiller ve gerektiği gibi eğitim alamışlar ama gerektiği gibi ceza almalılardır.

0

kaçırılan çocukların kendisinin kaçtığını dusunuyorum

0

zor bir durum allah dusmanimizin basina vermesin kimse yasamak istemez