0

kışın kayak için erzurum, bolu, kayseri benim tercihimdir. bu şehirler mutlaka ziyaret edilmelidir. sadece kışın değil yazın da kültür ziyareti için ziyaret edilmesi şehirler arasındadır.

1

kışın gezilecek en güzel yerler kayak merkezleri dir. benim görüşüm. tabi başka neresi olabilir ki. yada kaplıcalar da gidip gezilecek yerler arasına girebilir. tabi isteğe bağlı artık kim nereyi görmek isterse artık. ama kayak merkezi mi yoksa kaplıcalar mi diye bana sorsanız ben kaplıcalar derim. daha sonra kayak merkezi derim. tabi zevkler ve renkler tartışılmaz. herkese kolay gelsin. bol kazançlar dilerim.

0

kışın en güzel gidilecek yerler ben kendi şehrimden yola çıkarak öncelikle bizim malatya'da darende somuncu baba türbesi olarak, malatya keenek şelalesi, malatya su sesi gibi yerler önerebilirim. malatya darende somuncu baba türbesi olarak belirttiğim yer 2 dağ arasında akan suyun üzerinde yürüyebilecek yerlerin bulunması gezilebilecek yerler arasında en güzel manzaraya sahiptir. malatya kernek şelalesi malatya'nın göbeğimde bulunur. bir dağ üzerinden merdiven şeklinde bir dere yatağı bulunur. bu dere yatağında her mevsimde su akar ve geceleri gezilirse çok eğlenceli bir manzaraya sahiptir. malatya kernek şelalesi ışıklandırma ve çevre düzeni olarak çok güzel bir yerdir.

0

kışın gidilecek en güzel yerler olarak kar tatili yapabileceğiniz turistik tesisleri olan kayak tesislerinin dışında, ilk aklıma gelen yer abant, bolu'dur.buradaki göl ve camlar karla kaplı olduğunda çok keyifli olur burası.her ne kadar kalabalıkta olsa istanbul'un kışı da güzeldir. son olarak ta aklıma kapadokya bölgesi geliyor.buradaki peribacaları ve taş odalarda kışın çok kayıtlıdır.