0

en çok bara boks da vardır diye düşünüyorum ama en zengin sporcular boksör olduğuna göre büyük ihtmale dövüş üstünde vardır gibi

0

bence futbol branşında kazanç daha çoktur çünkü ülkemizde erkeklerin en çok merak ettiği sevdiği hoşlandığı spor futbol dur. görüyoruz ki bir fenerbahçe ve galatasaray veya da beşiktaş maçlarında stadı görüyorsunuz en az 20 bin 30 bin taraftar oluyor statta bunların nedeni erkeklerin futbol sevmesidir. görüyoruz ki bir fenerbahçe ve galatasaray veya da beşiktaş maçlarında stadı görüyorsunuz en az 20 bin 30 bin taraftar oluyor statta bunların nedeni erkeklerin futbol sevmesidir. sonra basketbol dur basketbol sahaları da büyük olduğu için orada kapasitede bir seyirci yoğunluğu gelebilir mesela gördüğümüz gibi fenerbahçe basketbol maçlarında fenerbahçe basketbol stadı çok dolu oluyor yani bu da hem takımın iyi oynama sır hem de taraftarın basketbola olan saygısı merağıdır diye düşünüyorum.

0

futbol ve basketbolda kazançlar diğer branşlara göre daha yüksektir

0

enyuksek kazanc gunumuzde futbol dalinda en yuksek kazanc elde edilir.pesinden basketbol en yuksek parayi kazanan ikinci spor dalidir.

0

, dünyada en çok kazanç sağlayan spor basketbol dur özellikle amerika ligi yani en bireyde çok yüksek tahmin edebileceğiniz çok yüksek kazançlar kazanılmaktadır 2. sırada futbol gelmektedir futbol dünyaca birçok yerde oynanan bir spor dalıdır futbol günümüzde borsası bile olmuş bir spordur

0

futbol basketbol dalları en kazançlı sporlar olarak biliyorum

0

bence en cok para alan spor dallarindan birileri muaythai ve futboldur. zorlu oldugu icin zaten oyle olmasi lazim

0

kazançları en yüksek olan spor dallarını yazacak olursak;
1. futbol
2. basketbol
3. tenis
4. voleybol
5. atletizm
6. hentbol

0

benim bildiğim futboldadır baskettede bayağı yüksek diğerleri zannetmem.

0

en çok para golf ve tenis üzerinde dönüyor ama dünyanın en zengin sporcusu bir boksör . floyd maywather diye geçiyor en çok servete sahip olan sporcu dünya şampiyonu .