0

ben basketbol dalında yarışmayı çok isterdim çünkü basketbol oynamayıda izlemeyide gerçekten çok seviyorum sanada tavsiye ederim çok iyi bir spor dalıdır arada sevdiğim kızlada oynarız varsa sevdiğin bir kız bence kesinlikle böyle bir aktivite yapmalısın.

0

ben futboldada yarısmak isterdim basketboldada iki spordada çok iyiyim kendime güvenim tam futbolda halısaha maçlarında genelde forvet oynarım ve gelen fırsatları iyi değerlendiririm basketbolu sevmem lisede basladı lise yıllarında salonda öyle atış yapa yapa basketbolu sevmeye başladım ve şu an boş zamanlarımı onu oynamakla geçiriyorum diyebilirim.

0

futbol da yarismak isterim . kendimi över gibi olmayim ama iyi top oynarim yani. kulüp tecrübem de var . 2 3 spor kulübünde top oynadim . futbol bilgime de guvenen biriyim. en sevdiğim spor dalida futboldur. büyük bir fenerbahçe hayranlığım var. hemen hemen her hafta futbol maclari izlerim yani. soruyu soran arkadaş kendine guveniyorsa karşılıklı bir takim çıkarıp bir halısaha maci yapalim. ben her hafta 2 3 kere halısaha da mutlaka top oynarım. kendime bu konuda güveniyorum. benim kendi düşüncelerim bunlardir. bana katılan insanlar da vardir bana katilmayan insanlarda mevcuttur. herkesin düşüncesine de saygı duyarım.