0

ayla filminin konusu kore savaşında ailesini kaybeden küçük bir koreli kız çocuğunun 1 türk askeri tarafından sahiplenip korunması konu alınmaktadırbu kahraman türk komutanın adı süleymandır süleyman koreli kızı o kadar benimsemiştir ki valizine koyup türkiye'ye getirmek istemiştir fakat izin vermemişler küçük koreli kız kore'de kalmıştır kore savaşı sona erdiği için türk askeri dönmek zorunda kalmış ama yıllar sonra koreli küçük kız kendisini kurtaran ve onu sahiplenen askeri türkiye'de gelip bulmuştur

0

guney kore savaşında bir askerimizin yüce gönüllülük yaparak kucuk bir çocuğun hayatını kurtararak kendi evladı yerine koymuştur ve onu çok benimsemiştir öz evladı gibi sevmistir.

0

güney kore savaşına giden bir türk askerinin şevkatli yüreği ile annesi ve babası ölmüş olan küçük bir koreli kıza yardım etmesini anlatan bir filmdir. film güney kore ve türk ortak yapımıdır. filmin sonunda yıllar sonra koreli kız ve türk askeri yıllar yıllar sonra istanbul'da buluşuyorlar. nazar mıdır bilmiyorum ama bu filmden sonra şefkatli asker süleyman amcamız vefat ediyor. ardındanda eşi. allah rahmet eylesin şefkatli türk askeri.

1

güney kore savaşı sırasında hatay'dan güney kore'ye gönderilen bir askerin orada ölmüş güney koreliler arasında kimsesiz kalmış bir kız çocuğu ile arasında geçen duygusal bağı anlatır. buldu bu kız çocuğu korkudan hiç konuşmadığı için adını öğrenemez ve ayla ismini takar. kız kendisi ile ilgilenen bu askeri çok sevdiği için aralarında kuvvetli bir bağ oluşur. manevi bir baba kız ilişkisi anlatılır.

0

ayla filminin konusu güney korede geçiyor,savaş ta yetim kalan bir güney koreli bir kız çocuğu nu türk asker nin babalık yapması nı konu ediyor,gerçek bir savaş hikayesi dir.türk askeri güney kore nin bağımsızlığı na yardım için gitmiştir.karakterler gerçek hayat ta yıllar sonra buluşturulmuştur.