0

adı üstünde şans oyunu ve bizde şans yok kupon yaparız tüm maçlar yatar en iyi ihtimalle son dakikada gol yiyen fenerbahçeden yatarız şans yüzümüze gülmüyor bizim bu ara.

0

şans oyunlarında ki şansımın fazla oldugunu söyleyemem sadece iddaa da biraz olarka kazanmışlıgım vardır iddaa da şans oyunu mu akıl terepisi mi daha kestiremedim ama diğer şans oyunlarına gelecek olursa mesela milli piyango hiç 3 rakamdan fazla tuttgunu söyleyemem hele ki büyük ikramiyenin ilk 4 rakamını bile ilk 3 rakamını bile ilk 2 rakamını bile ilk rakamını bile hiç bilememişimdir sayısal loto ve süper loto da ise hep kazanamayınca şike döndüğünü söyleyerek kendimi hep avutmusumdur heleki bendeki olan rakam değil de bir altı veya bir üstü çıkınca bırakın büyük ikramiye kazanmayı nasıl sinirlenirdim şan oyunlarında ki şansın hiç yok denecek şekilde azdır

0

ben bı 5 , 6 kere oynamisimdir. sayısal loto , şans topu ama hiç birinide tutturamadım. şanssızlık var bende birdahada oynamadım. para boşa gitmesin dedim. idda üç dört yere oynadım onunda aynı şekil kaybettim. artık hiç birşey oynamam ben :)

0

şans oyunlarından sayısal lıotuyu bir kere oynadım bir daha oynamadım. yıllarca milli piyango aldım. pek bir şey çıkmayınca. sekiz yıldır milli piyango bileti de almıyorum. şans topunu da bir kaç defa oynadım. bu biraz daha iyiydi. yani kısaca söylemek gerekirse şans oyunlarında pek şans bana gülmüyor. bu yüzden ben de artık oynamıyorum.

1

şans oyunlarındaki şansım iyi olsa burada ne işim var değil mi? bence bu soruya evet yazacak olan külliyen atıyordur.. o zaman ben derim ki ona kardeşim burada işin ne?
dün misal bize şans topundan çıksaydı para.. hem de öyle çok değil sadece bir 200 bin elimize geçseydi misal.. ben bu satırları yazmayacaktım. yani olmayacaktım burada.. :((
ama çıkmadı..
oysa çok para hiç istemiyorum ki sadece borçlarımı kapatacak kadar para.. sonra emekli maaşlarımız bize yeterde artar bile..