0

cidden kaliteli sorular bekliyoruz sorumani den. ayni soruları göre göre bir hoş olduk. sıkıntı aynı sorulara cevap vermek istemiyorum. bundan dolayı da yeni soru görmek istiyoruz . anlayışınız için teşekkürler. herkese kolay gelsin. bol kazançlar.

1

heyecanla bekliyoruz sorumani, gece olması için can atıyoruzzz.

0

yine sorun, yine sorun... daha çok gelsin altın sorular... :)

0

hazırız gelsin sorular. gerçekten bazen çok saçma sorular soruyorlar yani cevabı çok kısa oluyor bence yoruma dayalı sorular sorarsanız sevinirim şahsen ben öyle yapıyorum yani şurada zaten çok az kazanıyoruz biraz yorumlamaya dayalı sorular sorarsanız arkadaşlar daha iyi olur yani sadece tek kelimelik sorular sorduğunuzda cümleyi nasıl atacağımızı da bilmiyoruz yani artık geceyi bekliyoruz güzel sorular gelsin diyoruz inşallah.

0

bu sitedeki soru kalitesi çok yüksek ama bazen çok manasız sorularla söyleniyor

1

isteriz tabiki istemez miyiz. sorumani ekibi olarak, daha fazla yüzde yirmi kazanç sağlayan, çok değişik yine bizi araştırmaya ve yeni bilgileri öğrenmeye iten sorular sorun bize. gerçekten sorduğunuz soruları ufkumuzu açıyor. genel kültürü artıyor insanın cidden. yani gerçek kehribarı sahtesinden ayırt etmeyi, orjinal zippo ile sahtesini ayırt etmeyi, ideal bebek kakasını bile burası sayesinde öğrenmiş oldum.bir çok soru ilgimi çekiyor. çok çeşitli yerlerden araştırma yapıyorum. o konuyla alakalı en değişik bilgileri öğrenmeye çalışıp herkesten farklı bir nokta yakalamaya çalışıyorum o yüzden ben çok sevinirim harika sorularınızın gelmesine ve onlara cevap vermeye.

0

hazırız büyük bir heyacanla bekliyoruz ;)

0

merak etmiyoruz teşekkür ederiz iyi geceler dilerim.

0

biz her zaman hazırız sorumani ekibi. ama sadece gece sormasaniz şu sorulari. ve gun icerisinde sordugunuz soruları gun icerisine yaysaniz gunluk en az 5 soru sorsaniz. cunku cogu kisi bilgi ogrendigimiz kadsr para icinde buradayiz malum.

1

biz her zaman hazırız , bide bir tane daha yarışma acsanız güzel olacak gibi , çünkü ikisinde bir gün sonra sona erecek , o zamanda açabilirsiniz tabi , ben bu siteye baya baya alıştım yan, gerçekten iyi bir site , buraya geldiğim için ve arkadaşım çağırdı diye geldim , ve iyi ki gelmişim bu siteye de , gerçekten güzel bir site olmuş , hep beraber kazanalim , hem site hem de site üyeleri ile birlikte , çok kazançlar diliyorum her kese , kazancınız bol olsun. lütfen etik kurallarına uyalım arkadaşlar , çünkü burda kimsenin hakkını yemeye hakkınız yok , hemde kul hakkına girer kopyala yapıştır yapmak , öğrenmek için bilgi sorularını cevaplayabilirsiniz , ama kimse kimsenin hakkını yemesin lütfen , herkes hakkı ile kazanç elde etsin diliyorum , kendinizin de hakkını yedirmeyin arkadaşlar , ezdirmeyi kendinizi ve hakkınızı savunun , zaten bu site sahibinin de güzel yaklaşımları var , site sahibi olarak iyi birisi gibi yani yaklaşımları filan iyi birisine benziyor , neyse herkese tekrardan bol kazançlar diliyorum , hem site olarak hemde site sakinleri olarak çok kazanalım dileklerim le :))

1

hazır olmaya gayret gösteriyorum. daha çok soruya cevap vereyim diye saçmalama potansiyelim arttı.

0

heryerde her zaman en büyük sorumani bekliyoruz admin. sorumani çok iyi ya reklam koysan daha çok para kazanırsın sende bizde.

0

sorular gerçekten çok kaliteli , hem bilgi birikimimiz gelişiyor hemde kazanç elde ediyoruz . gelsin sorular :)

0

evet hazırız gelsin yeni sorular. ayrıca efsane sorular soruyorsunuz. hem bilgilendirici hemde merak uyandırıcı.

0

sorumani çoğu zaman gerçekten güzel sorular soruyorsuz bazende tekrara düşüyorsunuz gelsin bakalım o güzel sorularınız merakla bekliyorum neler soracaksınız.

0

ooo salla gelsin sorumani seviliyorsun cevabı olmayan soru yoktur

0

sor sorumani hatta ve hatta şey sor maddeli sor öyle daha güzel

0

hazırım ve heyecanla gelecek güzel soruları beklemekteyim

0

evet hazırız, gelsin sorular ama bildiğimiz yerden sorun lütfen. yüzde yirmi daha fazla kazandıran soruları cevaplamayı kim istemez ki? bu arada sayenizde millet yazım kurallarını öğreniyor

0

çok iyi farkınızı ortaya koyuyorsunuz kalite ortada başarılarınızın devamını dilerim