0

mumkunse sorulardan gir kardesim... yarisma icerisinde bulunacagim diye fazla takilmayin cevaplarda... bilgi isteyen soeularda cevap yaziyoruz, kopya icerik diye banlaniyoruz. dikkat edin kendinize.

0

valla ben keyfini çıkarıyorum o kadar kasmayı düşünmüyorum kardeşim.yazı yazmak kolay değil hele anlamlı ve doğru olarak yazmak.amaç paraya endekslenirse bazı şeyler eksik kalabilir.bazı cevaplara bakıyorum laf olsun torba dolsun kabilinden.

0

baya sorular var yetişmeye çalışıyorum:)))

0

vallahi ben yemeğimi de yedim çayımı da içtim. normalde çay içen biri değilim ama izmir'e geldim annemlere annem de bana çay içiriyor. ben bir de kaçak çayı çok severim içtim ama şu an tam tempo devam edebilir miyim onu hiç bilmiyorum. çünkü benim oğlum hiç durmuyor hem de hiç durmuyor yani onun için rahat değilim şu anda.

0

çayımı demledim.birazdan tavşan kanı doldurarak, büyük bir tempoyla soru - cevap yazicam inşallah. yazar kardeslerimin kazançlarını artırmak adına basit ve uzun cevaplı olan sorular soruyorum. inşallah bugünü iyi bir kazançla kapatiriz. tüm yazar kardeşlerime allah kolaylık versin şimdiden .

0

sevgili soru soran kardeşim şu an yoğun bir tempoya konser değil tabii ki elimden geldiği kadar soruları cevaplıyor para kazanmaya çalışıyorum yarın hafta sonu pazar mesai var yarın işe gideceğim evime gelip rahat etmek istiyorum