0

muhsin yazıcıoğlu anlaşma yoluna gitmediği ve hakkında seks kaseti bulunmadığı için öldürülmüş bir liderdir ve kendisine suikast düzenleyen kişi ve kişiler bir ülkedir ama bu konuda kendilerine yardımcı olan kimdir bilmiyorum ama suikastten sadece 2 gün sonra fethullah gülen ak parti hakkında araştırma yapılmalı diyerek mektupta açıkça hedef belirtmiştir ve türkiye de şu yapmıştır denilemez ama köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek için herkes yapmış olabilir. mekanı cennet olsun

0

muhsin yazıcıoğlu çok değerli milliyetçi vatansever vatanı için canını dişine takıp çalışan bir insandı. muhsin yazıcıoğlu bir suikast eseri şehit olmuştur. muhsin yazıcıoğlu bir çeşit derin devlet yapılanması son şehididir. gerçek anlamda derin devletin adamı olan ve gerçek anlamda devletini severek bu işi yapan bir insandır. hiçbir menfaat gözetmeksizin bu işi sürdürecekti.ancak helikopter kazası adı altında şehit edilmiştir. o kadar saçma bir şekilde kaza süsü verilmiş olup kesinlikle gerçekten uzak bir durumdur.şehit edilmesinin en temel sebebi böyle bir yiğit insanın tüm gerçekleri gün yüzüne çıkaracak olmasıdır. bazı gerçekler bazı insanların işine gelmediği için yazıcıoğlu bu şehit etmişlerdir. ne yazık ki hala aydınlatılmadı cinayet. bu bir devlete yapılan en büyük yanlıştır. bu yanlış sonucunda aynı zamanda türkiye demokrasisi büyük bir darbe yemiştir. türkiye böyle şeyleri kaldırabilecek güçtedir. yalnız böyle yiğitlerin şehit olması çok üzücü bir şeydir. şehitlerimizin ruhu şad olsun. onların fedakarlıkları asla ödeyemeyiz. ödemek istiyorsak eğer çok çalışmak gerekmektedir. çok çalışıp ülkemizi iyi bir yere taşırsak eğer onların ruhları şad olur. huzurla yatarlar. allah rahmet eylesin.

0

siyasetçi bir kişiliktir. uçak kazasında olmuştur. ama karakutu bulunamadı diye biliyorum. suikast diyemem bu yüzden.

1

suikast demek için ciddi bir komplo teorisyeni olmak gerek ama bir insan, bir yılda dört defa trafik bir kere de helikopter kazası geçirince bunu demek saçma da olmuyor..
eşref bitlis suikastında da önce pilotaj hatası denilmiş sonra olayın içinde neler olduğu ortaya çıkmıştı. bu olay da yeteri açıklama yapılsa idi belki bu da kesinleşecekti.. nedense kaza dendi kapatıldı. bana göre suikast.. doğruları söyleme çabasındaki herkesi bir bir öldürüyorlar..
derin devlet dedikleri bu işte.. devletin için de kendi başına bir örgüt.
olayın zamanlaması düşünülürse tam seçimden evvel, bu kimin işine yarardı diye insan düşünüyor. cuma ve cumartesi bu olay konuşulacak.. pazar günü seçimler.. pazartesi kazanan, akp'nin oy oranları vs. bu olay konuşulmayacaktı.
köylülerin helikopterin yerinin tespit edilip yaralıların hastaneye kaldırıldığı bilgisi falan sonra bunun doğru olmadığı ama bundan dolayı aramalarda bir gün gecikildiği.. arama yapılan bölge ile bulunduğu yerin çok farklı olması..
kesin bunu da fötö yapmıştır.. akp iktidarı için..