2

insan mi hayvan mi?

herseye acık bı soru

9 cevap
0

hayvanlar daha sadık be en azından seni satmıyor ve insanlar daha zararlı ne pislik desen biz insanlarda yani

1

bazen bir hayvan seni satmayacak kadar sadık oluyor. insan seni arkandan vuruyor ama hayvanlardaki sadıklık duygusu insandan daha iyi. bazen insanlarda da var ama çoğunluk yok tabi.

2

tercihim hayvan. çünkü bazen hayvanlar insanlardan bin kat daha iyi olabiliyorlar. yani en azından insana sadık birer dost oluyorlar. ama insanlarda öyle mi bugün bir insana dostum de yarın bir de bak yok oluyorlar. o yüzden en iyisi hayvan.

0

hayvanlar daha sadık bu konu tartisilmaz

0

hiç düşünmeden hayvan tabiki çoook insan kılığında hayvan gördüm.ne demek istediğimi anlayan anladı insana değer verip seversin ,sayarsın o seni satar ama hayvanı bir kere seversin bir ömür pesinizden gelir kim insan ve kim hayvan sizce ...

0

öncelikle hayvan sevgisi olmayanlar insan olamazlar ben insanlarında severim hayvanlarida ama insanlar artık o kadar bencelesmiski nedense hep zarar insanlardan geliyor ama ben bir hayvandan bana zarar geldiğini gormedim insanoğlu nankör ama ben nankör bir hayvan görmedim hayvan sadık ama ben insanların sadece yüzde ellinin sadık oldugunu soyliyim ayp olmasın insan oğlu bencil yani ben nasıl insan diyim insanlar zarar veriyor hayvanlar vermiyor kardeşim ben hayvanları tercih ediyorum başkada uzatmak istemiyorum .

0

vallahi ben hayvan diyorum. insanlar hayvanlardan daha zararlı. hayvanların bir zararı yoktur. ama bir insan birisinin hayatını bir anda bitire bilir. zaten hayvan sevgisi olmayanlarda insan sevgiside olmaz.

0

dunyada insanin gorevi farkli hayvanin gorevi farkli bence ikisi.

0

yerine gore degisir bu soru diye dusunuyorum