0

beyaz çikolata her zaman tercihim olur ama markası ve çikolatası iyi olacak

0

bitter çikolatayı çok severim fıstıklı bitter çikolatayı daha da severim yavaş yavaş yerim hemen bitmesin diye.

0

bitter çikolata daha bir hoş geliyor tadı ve yararlıymış o yüzden artık bitter çikolata yiyorum.

0

bitter çikolata çok faydalı ama sütlü fıstıklı çikolata iyidir diyorum

0

bitter çikolata çok yararlı ama sütlü çikolata

0

genellikle biz kadınlar çikolata krizine girdiğimiz için ,tatlı krizine girdiğimiz için o sırada ne hangi çikolata olursa olsun yeniliyor. ama ben gelip de sütlü çikolata , antep fıstıklı çikolata daha çok tercih ediyorum. eğer çikolata krizim tatlı krizim tutmuşsa da herhangi bir tatlı ya da çikolata yerim.

0

her türlü çikolatayı severim ama kahvenin yanında en iyi bitter çikolata gidiyor.

0

bitter çikolata ve sütlü çikolatayı tercih ediyorum genelde

0

bitter çukulata benim tercihim. bazı makalelerde bitterin sağlıklı vede kalorisi en düşük çukulata türü olduğu soylenirken bazılarında ise bu düşüncenjn tam tersine hepsinin aynı kaloride olduğu soyleniyor. ama su bi gerçektirki mutluluk hormonu salgıladığı için kadınlar tarafından daha çok tercih ediliyor .

0

bitter çikolatanın faydalı olduğunu duyduğumdan beri bitter çikolatayı tercih ederim.

0

oooo çikolata benim işim haftada iki üç kez yemezsrm olmaz. annen çikolata yiyorum diye kızıyor ama napiyim cok seviyorum ve sürekli tuketiyorum bazen çikolata krizinede giriyorum. belki diyabetimdir de farkında degilim .bütün çikolataları severim yeterki bana çikolata olsun her türlüsünü yerim hatta bir tane yetmez iki üç tane yemezsem kesmez beni .bazen arkadaşlarım çikolata konusunda çok obur oldugumu söylerler aa napiyim çikolata beni mutlu efiyor verdigi hazzi anlatamam yani.çok gerekli bir ihtiyaç benim için.bugün bile 3 tane yedim özellikle bitter çikolatanın verdiği tat tarif edilemez.. hatta üzüntülü amlarimizda depresyona girdiğimizde biz kadınların kurtaricisidir çikolata. çikolata yiyince mutluluk hormonlari salgilaniyor demekki biz kadinlar depresyona girdiğimizde o yuzden hemen cikolataya basvuruyoruz.

0

tabikide sütlü çikolata çünkü ağızda cok güzel eriyor

0

bitter çikolatayı önceden acı bulurdum. ama zamanla damak zevkim gelişti ve değişti galiba. artık en çok sevdiğim ve tercih ettiğim çikolata bitter... içindeki kakao oranı yükseldikçe kalorisi de düşüyor ve sağlıklı ve faydalı hale geliyor...

fıstık da çikolataya çok yakışıyor bence. fıstıklı çikolata da olabilir. zamana, ihtiyacıma ve keyfimin kahyasına göre değişebilir tercihim tabii ki.

0

bitter çikolata,çünkü hem daha lezzetli hem daha sağlıklı

0

en güzeli çikolata bitter çok yagun olmaz şekeri kalorisi daha düşüktür insanın içini baymaz

0

antep fıstıklı çikolata hepsinden iyi, bitter çok acı buluyorum.

0

antep fıstıklı ve sütlü çikolatalı çok severim her zaman da favorim tablet çikolatalarını her zaman tüketirim

0

tüm çikolata şekillerini severim ve her zaman yerim neden yenmesini ki yani yenilir hepsi neden olmasın en sevdiğim şey hatta hiçbir şeye değişmem yani olmazsa olmazim çikolata herkesin öyledir zaten mutluluk kaynağı olur o bize mutlu eder güleryüz yapar bize her türlü

0

bu durum benim şeker ihtiyacına göre değişir .eğer şekere çok ihtiyacım varsa sütlü çikolata ya da fıstıklı çikolatayı tercih ederim. şekeri çok ihtiyacım yoksa bitter çikolatayı tercih ederim. aralarından en çok bitter çikolatayı severim .

0

ben en çok bitter çikolatasını severim. millet sevmez. çünkü çok acı olduğundan dolayı.