0

eğer böyle bir degnek olsaydı elimde ilk baş ne yapacağımı bilemezdim dünya için kullanmalıyım kendim için mi kullanmalıyım diye oturup bir düşünür tüm dünya için bunu kullanmak dünya bunu ne kadar hak ediyor açıkçası bilemedim bu yüzden böyle bir deneyim varken kendi hakkımda ve kendi hayatında bir şeyi kalıcı olarak değiştirmeyi daha çok tercih ederdim.insan bir yandan düşünüyor acaba dünyanın iyiliği için mi kullanmalıyım diye sonra bir yandan da düşünüyor ki dünyanın aç bencil cimri kötü insanları bunu hak ediyor mu düşündüğümüz zaman asla ve asla hak etmiyorlar insanoğlundan kördür insanoğlu için iyilik yaptığın zaman dönütü size kötülük olacaktır.bu yüzden bunu ve bu dilek hakkı bize insanlık için kullanmak yerine kendimiz için kendi hayatımızı düzeltecek bir şey için kullanmalıyız bu yüzden ömür boyu kendimizi iyi yaşatacak bir dilekte bulunmalıyız gel gelelim ben ne dilerdim ya da bunu ne için kullanırdım ben ömür boyu kendimi ve ailemi mutlu huzurlu ve refah içinde yaşatacağım bir şekilde hayatımı değiştirmek için kullanırdım

0

anne ve babam sonsuza kadar yaşasın benimle. işte bunu değiştirirdim. onların ölümsüz olmasını isterdim. ya da beraber ölüm. çünkü ne onlar üzülsün ne de ben üzüleyim ölümlerimize.. sonsuz yaşama hakkı veya beraber ölme hakkı .

0

herkese sevgi dolu bir kalp vermek isterdim.

0

herhalde yapılan haksızlıkları adaletsizlikleri kötülükleri zulümleri değiştirmek isterdim tek bir hakkım olsaydı. o sihirli deynek elimde olsa neler neler yapardım .

0

tek söz vatanima en hayirlisi neyse onu yapardim

0

elektrik, su ve doğalgaz dağıtım bedeline indirim yapardım.

0

elimde tek seferlik sihirli nir değnek olsa ve tek bir şeyi kalıcı olarak değiştirme hakkım olsa ülkedeki bütün yollara asfalt dökerdim.

0

insana verilen eğitimi. ana ve babanın egitimini yeniden gözden gecirirdim

1

çok klişe olacak ama dünya barışını değiştirirdim. çünkü savaşların temelinde hırs, öfke ve daha fazlasını elde etme arzusu var. bunlar ortadan kalktığında açlık, adaletsizlik, ölüm, gözyaşı, acı bir nebze olsun durur gibi düşünüyorum. afrika'da aç uyuyan bir çocuğun bile vebali insanlığın boynunda çünkü.

0

kendime kalıcı olarak ev alırdım 2p yıldır kiradayim

0

üretim araçlarının mülkiyetini değiştirirdim.

0

kendi ailemi zengin yapardım. kalici olarak zengin olurdikjsjjsj

0

dünyada ki herşeyin bedava olmasını sağlardım. böylece daha güzel ve yaşanılır olurdu dünyamız :)

0

dünyada adaletsiz düzeni değiştirirdim. o zaman kimsenin sorunu kalmazdı.

0

zamani geriye almak isterdim ya da tam tersi zamani ileri sarardim bir an önce yaslanip ölümü beklemek isterdim

0

kendimi değiştirmek isterdim kötü duygularından arınmış ihlaslı biri olmak duasiyla

1

silah sanayini yok etmek ile başlardım işe.

0

elimde bir sihirli değnek olsa insanoğlunun kendini büyükmüş gibi davranmasını, herşey benim etrafımda dönüyor sanmadını,ben ne dersem o olacak demesini, diğer insanların fikirlerini saygı göstermemesini yani insanoğlunun bencilliğini sonsuza kadar yok etmek için kullanırdım.

0

kendimi sabırlı bi insana dönüştürürdüm çünkü sabırlı olursam herşeyin üstesinden gelip herşeyi başarabilcemi biliyorum