0

sihirli değneğim olsa önce bir hayatımı değiştirdim evimi değiştirdim arkadaşlarımı değiştirirdim arabamı değiştirirdim çok zengin olurdum kimsenin aklına gelmeyecek şeyler yapardım ya bir değneğin sihirli olduğunu düşünsenize bence dünyada olağanüstü şeyler dönerdin bende döndürdüm n1 sihirli değneğim olsa kendimi ışınlardır mesela buradan istanbul'a gideceğim hemen kendimi kandırdım sen buradan benimki almanya'ya gideceğim ışınlardan mesela karnım çok acıktı gidip karnımı doyuracağım a lokantaya gideceğimi değnekle önüne getirirdim yerdim.mükemmel olurdu yani bugün sevk hiç kimseyle paylaşılmaz olabilirdi.

0

sihirli bir değneğim olsa dünladaki bütün kötü kalpli insanların iyi olması için kullanırdım. dünyayı kötülükten korumak için elimden gelen her şeyi yapardım. kötülüğü dünyadan silmek için onlara savaş açandım sihirli değneğim ile . kötülüğe maruz kalmış insanlara bir nebze olsun yardım etmiş olurdum.

0

sihirli dengeyim olsaydı ilk önce yakın arkadaşımın benim hakkımda ne düşündüğünü öğrenirdim sonra kendi hayatımı değiştirmeye çalışırdım ve eski sevgilimin aklında olan kim varsa hafızasını yok ederdim sonra gene yazardım ona belki geri döner diye aile ile olan sorunlarımı çözmeye çalışırdım.

1

tekrar geçmişe çocukluğuma dönerdim. kötü olayları iyiye çevirirdim

1

sihirli bir değneğim olsaydı eğer ilk önce ülkedeki işsizliğe son verirdim. sonra da o değneği kullanarak oradan oraya ışınlanır dururdum. kesinlikle bir an önce ışınlanmanın icat edilmesi gerektiğini düşünüyorum çünkü.:))

0

kocamın huyunu suyunu hâl ve hareketlerini daha sevecen olmasını isterdim :)))))