1

%5 kazançlı olanlar yazarların sorduğu sorulardır. %20 kazançlı sorular sorumani yetkililerin sorduğu sorulardır. bu %5 ve %20 kazançları site kurarken böylr birşey yapmışlardır. sistem kendisi hemen üye soruyorsa %5, yetkililer soruyorsa %20’dir.

1

senin soruna hemen yetişip 4 kişi cevaplarda %5 alıyor . ben mesela %5 alamicam yetişemedim az alçam anlican . altın sorular var , sorun kaliteliyse %20 veriyor. onunda herkes oluyor herhlde :)

1

bedava değil. normal hesap herhangi bir yüzdesi olmayan sorulara verilen cevaplar üzerinden yaplıyor. yani her soru ve cevap para kazandırıyor.

ama bazı sorulara verilen cevaplar ekstradan da para kazandırıyor. her soruya verilen ilk dört cevap için ekstra %5 lik gelir sağlanıyor mesela...

bir de sorumani hesabından sorulan veya kaliteli bulunup bu statüye sokulan altın sorular var... bunlara verilen cevaplar için de %20 ek gelir sağlanır.

1

eğer ki sorular henüz çok cevaplanmamış ise belirli algoritmanın sana vereceği örneğin 10 kuruş ise yüzde 5 olan sorularda 10.5 kuruş kazanırsın . eğer ki soruyu sorumani beğenmiş ise sorunu altın soru yapabiliyorlar bu sorular da 10 kuruş yerine 12 kuruş getiri sağlıyor hocam diğerleri de on kuruş düz hesap gibi düşünebilirsin rakamlar örnektir cevabın uzunluğuna göre aldığınız miktar değişecektir .

1

evet onlar promosyonsuz sorular.. :)) bedava.. ilk yetişen kapıyor cevaplamaya.. ilk cevaplayan bence soruları artıya geçiyor.. o yüzden benim sorularımda cevapsızlar çok hadi gelin bakalım ilk cevaplayan olun ve kazanın liraları..

1

hayır 4 cevaba kadar % 5 kazanç sonrasında yine kazanıyorsun ama o kadar değil dikkat ederseniz 4 cevap verilince gidiyor o bendee çok merak ettiğim zaman takip ettim.

2

neyin %5 i %20 si anlamında soruyorum. neye göre dağılımı oluyor.