0

zaten bu sitenin amacı bilgi sorularının sorulmasıdır. bilgi soruları sorulmalı ki millet de o bilgileri merak ettiğinde ve internette arattığında bu sayfayı görüp açmalılar. amaç bu zaten. bir kişi sürekli yorum soruları sorduğunda onu eleştirebilirsin bu sitede ama bir kişinin sürekli bilgi sorusu sormasını eleştiremezsin, çünkü site zaten bu amaç üzerine kuruldu

1

sorsun sormasın değil.ama bari kendi bir tane cevap yazsa bu sorduğu sorulara.cümle kurmak iki tane zor galiba.cevapsız sorulara girin bakın yarıdan fazlası bu kurnaza ait.

0

kesinlikle katılıyorum çok zor ve saçma bilgi soruları soruyor cevaplamamız zor oluyor ve soruları gereksiz yere oluyor biraz dikkat edelim bu konuda hassas olalım lütfen.

1

evet ben de katılıyorum. nazlı54 sayfa neredeyse hep senin sorularınla dolu oluyor ve sorduğun soruların hemen hemen hepsi birbirine bağlı ve bilgi gerektiren sorular olduğu için senin sorularında sayfada çok fazla yer kapladığı için çok zaman kaybediyoruz ve para kazanmamızda yavaşlıyor ister istemez. ve sorduğun sorular aynı konulardan farklı farklı başlıklar halinde gibi bence sırf soru sormak için sormak yerine biraz da gerçekten kaliteli sorular sormaya çalışabilirsin diye düşünüyorum. yani sorduğun sorular kalitesiz değil ama böyle hem bilgi ve hem yorum gerektiren daha hoş sorular olabilir ve sürekli bilgi sorusu sorduğun için sayfada hep senin soruların var. biz onu geçebilmek için sürekli zaman kaybediyoruz ve sayfa değiştiriyoruz. en azından birkaç tane sorup bilgi ve yorum karışık güzel sorular sorabilirsin diye düşünüyorum . ya senin sorularını araştırarak cevap vereceğiz bu da hepsini araştırarak cevap verebilmek için bayağı bir zaman kaybı olur ve böyle olduğu zaman da çok fazla bir kazanç elde edemeyiz zaten bu sitede asıl amaç para kazanmak .yani en azından benim için öyle ama hem para kazanabileceğimiz hem de kendimize katkı sağlayabileceğimiz bilgi soruları olabilirse bence daha iyi olur diye düşünüyorum. en azından soruların soru sormak için değil de biraz ufuk açmak için olabilir.

0

bilgi sorusu sorulmasından taraftar olan arkadasimizi o zaman niye bilgi sorularinin altinda goremiyoruz. seni de bu tarz sorularin altinda gorelim artik degil mi. madem bu sorular surekli sorulsun istiyorsun beyin bedava modu acildiginda da sorulara cevap yazmani bekliyoruz.

1

ben bilgi sorularının sorulmasından tarafım, ama bu sitede araştırmaya eğimli kişi sayısı az olduğundan o sorular boş kalıyor tabii. yorum yazmak kolay, kelimelerini çoğalt uzun cümleler kur imla kurallarına dikkat ederek, kazancı al. ne gerek var yani git google da sorunun cevabını araştır ama değil mi? bizim en kötü alışkanlığımız bu zaten biz türk milleti bedavaya alışmış ve tembel milletiz ne yazık ki.

1

bu seferde site bana yorum sorusu sorma diyor.

0

kesinlikle. kendisi 1 dakikada bir soru soruyor. sorduğu sorular sürekli araştırma soruları oluyor. sayesinde yine beyin bedava modu aktifleşir bu gidişle.

2

evet bende cevaplayacak soru bulamıyorum soru sorma aktif olduğu halde yeni cevaplayacak soru bulamıyorum.

2

aynen biraz da yorum sor nazli54. sürekli araştırma sorma. araştırmayı her 3 sorudan biri olarak sor ki hem soruların cevapsız kalmasın hem de sürekli araştırma yapmak zorunda kalmayalım.