0

lebron james aslında tek başına bu sene sadece 7-8 e yakın maç almıştır. yani takımı bir yerden bir yere getirebileceğinin örneklerini burada vermiştir. fakat esas soru şu, bunu yüksek tempo ile sezonun neresine kadar yayabilir ? ve lakers takım olarak lebron jamesten ne kadar faydalanabilir. son derece genç ve tecrübesiz bir takımda şuan da lebron. etrafında ki oyunculara baktığımız zaman, kuzma tecrübesiz ve çok toy, lonzo ball ne yapacağı belli değil ki takıma en çok zararı o veriyor, zubac belki bir nebze. lakers yönetimi de bunu tahmin edecektir ki lebronun yanına rajon rondoyu ve jawael mggee yi koymuştur. bu tecrübesiz ekiple bir harmanlanma olsun diye. lebron james ilerleyen yaşından dolayı bana göre bu tempoyu tüm sezona yayamaz. kaldı ki nba de artık güçsüz takım diye birşey yok. brooklyn nets nba de averaj takımı muamelesi görüyordu. son 15 maçında 14 galibiyet aldı abi adamlar bu ligde kime güçsüz diyebilirsin ki. her maç artık maksimumunu vermen gerekiyor. e lakersın kadrosuna baktığın zaman öyle rotasyon falan da yapabileceğin bir kadro yok elinde. kadro çok genç, tamam potansiyel olabilir fakat tecrübesizlik de bir etken. lebron james burada sahneye çıkacak fakat bundan daha ötesi artık beklenmemeli ondan. lakersa çok büyük bir hava kattı orası kesin. los angeles şehir şov şehridir amerika' da. bir new york birde orası. lebron bu havayı tamamen kendine çevirmiş durumda. şehir eğer tekrar o havayı yakalarsa belki verecekleri destek ile lebron ve genç oyunculara bu yönde en kötü anda bir ateşleme yapabilirler. lebron jamesin en kötü özelliği olarak şunu hepimiz söyle biliriz her halde, lebron james maç içinde düşüş yaşadığı zaman tamamen ritmi bozuluyor. o düşüş anında takımda ki genç oyuncuların ateşi, taraftarın desteği çok önemli. eğer o desteği göremezse lebron maçtan tamamen kopuyor. her yere yetişmekte onu bir süre sonra zaten yoruyor ki bunu son golden state maçında gördük 3. periyotta sakatlanıp çıkmak zorunda kaldı lebron. bundan ötürü bana göre lebron bu takımı tek başına sırtlayamaz, kesinlikle faktörler gerekiyor ki lakers istediği günlerine tekrar geri dönsün.

0

@karagozh hiç umut yok mu senin için?.sonuçta lebron james'den bahsediyoruz, çok büyük bir isim.çıkışlar inişler elbette olacak orda haklısın da lakers'da tabiri caizse bir süper kahramanların takımı.

0

çok fazla devam edemeyeceginden emin olabilirsin. maçlar ilerledikçe bütün yuku sırtında hissetmeye başlayarak destek olmayan takım arkadaşlarıyla basarisliklar ardından tartışmalar yaşayacak takımın da morali bozulacaktir. sonuç olarak lakers sağlam ve düşüşe gececektir.