0

amerikali basketbolcu nba ligi lakers formasi giyiyor

1

nba'nın en başarılı en bilinen basketbol oyuncusudur lebron james'in basketbol oynadığı takım ise los angeles lakers takımıdır.

0

lebron james amerikan basketbol ligi nbade ki en popüler ve gelmiş geçmiş en iyi 2 oyuncudan birisidir. lebron james cleveland cavaliers tarafından draft edilmiştir ve nba kariyerine başlamıştır. ilk sezonundan bu sezona kadar her zaman saha da kendini veren, başarıya odaklı kaybetmemeyi kabullenemeyen bir yapısı vardır. lebron james oyuncu olarak aslında komple bir oyuncudur. harika bir fizik gücüne sahip olup nba de bunu en doğru kullanan oyuncu olan lebron james aynı zamanda harika da bir atlettir. oyun içerisinde ki liderlik vasfı da son derece yüksek olan amerikalı yıldız, oynadığı her takımda yanında kim olursa olsun liderlik rolünü üstlenerek bunu en iyi şekilde gerçekleştirmiştir. lebronu bazen oyun kurarken, bazen oyun açarken, bazen şut kullanırken, bazen rakip pota altında yani oyunun her alanında görebilirsiniz. sadece hücumu değil savunması da son derece iyi olan lebron james, nba' de cleveland ile başlayan kariyerini yüzük kazanmak istiyorum diyerek miami heat takımına taşımıştır. lebron james miami kariyerine harika bir başlangıç yapmıştır. ilk sezonunda finale çıkma başarısı gösterip yüzüğü kazanamasa da 2. yılında adeta kariyerinin en iyi sezonunu geçirmiştir. chris bosh, dwayne wade ile birlikte kurduğu big three ile adeta sezonu domine eden miami şampiyonluğa ulaşmıştır ve lebron james sonunda ilk yüzüğünü kazanmıştır. bu arada nba de ki yüzük olayı şudur, şampiyon olan takımın en değerli oyuncularına verilir. tamamı altından yapılan bu yüzük, satılmaya kalktığı zaman yaklaşık olarak 500.000 euro gibi bir fiyata tekabül ediyor ki bu korkunç bir rakam. lebron james miami kariyerini ani bir şekilde noktaladıktan sonra evine geri dönmüştür ve clevelanda tekrar gelmiştir. 2. cavaliers sezonunda burada 2 şampiyonluk kazanan lebron james hanesine 2 yüzük ve 2 mvp ödülünü yazdırmıştır. fakat karşısına nba tarhinin en iyi takımı çıkınca lebronda ilerleyen yaşından dolayı bu durdurulması güç takıma engel olamamıştır, son şampiyonluğundan sonra ki 2 finalinde golden state warriorsa takımına kaybederek tarihin en çok yüzük alan oyuncusu ünvanına ulaşma hayallerini ertesi yıllara ertelemiştir. lebron jamesin son durağı ise şuan ki takımı los angeles lakers olmuştur. burada hala ilk sezonunu geçiren yıldız ve tecrübeli oyuncu takımını konferans finaline taşıyabilecek mi bekleyip göreceğiz.

0

çok başarılı bir basketbol oyuncusudur abd nin şu an için en iyi oyuncular listesinde yer almaktadır bu yıl los angles lakers forması giymektedir rekor bir transfer ücreti ile transfer olmuştur