0

gece yarisi insanlar özellikle karanliktan korkan insanlar gece lambasi takarlar evlerine. bende ders çalışmak icin takarım. öğrenciler genellikle sinav zamanlari ders calismak icin aksam vakitlerini seçer. bu yuzden de lambaya ihtiyacı vardir. bu lamba sayesinde kimseye zarar vermeden kendi bölgesinde çalışma masasinda ders calisabilir. ben her zaman oyle yaparim. sinav zamaninda gece olunca ders calisirim. yurtta kalirdim o zamanlar. herkesin kendine ayrilmis bir çalışma masasi vardir. bu masada da bir gece lambasi vardir. kimseye rahatsızlık vermeden kendi çalışma masamizda ders çalışırdık. her zaman böyle olurdu. insanlara en iyi fayda lambadir. gece lamba olmasa insanlar ihtiyaçlarıni karşılayamazdı. bazi seyleri göremezdi. benim kendi düşüncelerim bunlardir. bana katilan insanlar vardır bana katilmayan insanlarda mevcuttur. ben herkesin kullanmasın tavsiye ederim. size cok yardımcı olacak. herkesin düşüncesine de saygı duyarım. bol calismalar . allah kolaylık versin öğrenci arkadaşlarımiza.

0

gece lambası çok güzel bir buluş bence geceleri loş ışıkta okunan kitap düşünülenler insanı başka hayallere başka düşüncelere huzura erdiriyor

0

büyük ihtimalle normal ışık uyumayi engellediği için daha az ışık veren, gece su içmeye ya da tuvalete kalkildigi zaman dusmesinler diye daha az ışık veren bir şey yapalım demişlerdir.