0

ıkısınede hıc gıtmedım oyle bı merakım yok ama dısarıdan gorusumu soylemem gerekırse tıyatro dogaclama yapılabilen birsey ve anlık tepkıler olabilir. bence sı*rf bu yuzden bile tıyatro sınemaya oranla daha keyıflı olabilir. tabi tıyatroyu yapan ınsanların profesyonellıgı krız anını yonetmelerı ve nerede ne dıyecegini bilmeleri gerekıyor. amator bı ınsan tıyatroyu yonetemez. ama sınema ısınde oyle degil. tıyatro ısı daha zahmetli oldugu ıcın bıle tıyatro dıyebiliriiz . sınema sektorunde ıstedıgın gıbı oynayamayınca bsa sarıp o sahneyı tekrar oynayabiliyorsun ama tıyatroda ıstenen duyguyu veremeyınce krız anı olusabılıyor ve ordan topu cevırmekte ayrı bır ustalık ıstıyor tıyatro daha iyi .. tesekkurler kolay gelsın

0

tiyatroya hiç gitmedim, eminim tiyatroda zevkli dir. benim tercihim sinama, film izlemeyi çok seviyorum, özelliklede bilim kurgu ve aksiyon filmlerine bayılıyorum.

0

sinema daha keyifli bence. tiyatro müzikalse o zaman durum farklı tabi.

0

sinema bana göre daha iyi hem insanların sahnede heyecanlanma gibi bi durumu yok daha iyi tiyatro pek hoşuma gitmiyo.

0

elbette sinema daha keyiflidir.işıklar söner ve film başlar sende filme odaklanır mısır ve kolanı içersin.

0

ülkemizde sinema kültürü tiyatroya göre daha fazla bende sinemacıyım

0

benim tercihim genellikle sinema oluyor tiyatroda iyidir ama

1

ikisinin de yeri o kadar farklı ki.. ama tiyatro çok farklı tabii ki sinemadan.. yıllar evvel çok giderdik eşimle istanbul'da tiyatrolara..
düşünürsek, günümüzde herkesin gerçek hayatta rol yaptığını..
tiyatroda doğaçlamalar çok oluyor.. bire bir bunu yaşıyorsun sahnedeki sanatçı ile aranda bir etkileşim oluyor.. insanlık tarihi kadar geçmişi var tiyatroların düşünürsek.. antik tiyatroları göz önüne alın.. o yüzden o kadar saygıyı ve ilgiyi hak ediyorlar ki.. lütfen hiç gitmediyseniz bile gidin..
sinemayı da çok severim her hafta mutlaka bir filme giderim..
özellikle yabancı filmleri tercih ediyorum günümüzde..

0

ben sinemanın kitleleri etkileme gücüne inanıyorum bundan çok değil müslüm gürses ölmeden evvel babam ve ben çok koyu orhan gencebay ve müslüm gürses dinlerdik . ve bize kro gözüyle bakardı insanlar halbuki içlerindeki egsiztansiyalist yani varoluşçuluğu dışarı vuran bu güzel yürekli insanları dilemek büyük bir haz uyandırıyordu bizde . şimdi müslüm gürses filmi çıktıktan sonra bir kaç filmde mesela dağ 2 de müslüm gürses in affet şarkısı çaldıktan sonra . herkes müslüm gürses sever oldu bu yüzden sinema der geçerim . dizi televizyon sinema bu üçlü artık çok güçlü ..

0

tiyato çok daha keyifli bana göre,canlı canlı oynanıyor,o samimiyet insana geçiyor,sinemayı da seviyorum ama tiyatonun yeri apayrı.

0

eger gercek basari performans seyretmek istiyorsaniz tiyatro.

0

bencs tiyatro daha güzel bana göre sinema tak cd izle o ne öyle canlı canlı tiyatro izlemek varken. bence tiyatro