0

güzel kardeşim çok gereksiz ve saçma bir soru. doğası gereği iki cinsin de çektiği sıkıntılar zaten aşikar. yarıştırmaya hiç gerek yok. ne diyelim kadınlar da sünnet olsun askere gitsin gibi saçma cevaplar mı verelim. zaten günümüzde suni olarak erkeklere doğum sancısı veriliyor biliyorsunuz. bunun gereksizliğine çok inanmıyorum. netice de kadınları daha iyi anlayıp belki de onlara daha anlayışlı olabiliyor erkekler bu sayede. ancak zaten anlayışsız olan insan bunu kabul edip de o suni sancıyı bedenine vermez. bu tarz düşüncelere gerçekten gerek yok. insan olan zaten karşısındakine o değeri verir. bir şeyleri yaşamasına hiç gerek yok. herkesin sıkıntısı kendisine yeter. kadınlar kutsaldır.

0

çok isterim. çünkü bizim bu konuyu abarttığımızı düşünüyorlar ve asla anlayış göstermiyorlar. onların da başına gelse güzel olurdu. geçen doktor bir arkadaşımla bu konuyu konuştuk bana şöyle bir cümle kullandı eğer erkekler regl ağrısı çekse yada o psikolıjıye girseler en ağır depresyon ilaçlarını kullanırlardı çoğu hastaneye yatmak zorunda kalırdı dedi. bu da özetliyor zaten nasıl olduğunu.

0

evet sadece bizi anlamalari neden değişken ruh haline girdiğimizi neden sinirli ve asabi olduğumuzu çektiğimiz aciyi gerçekten çektiğimizi abartmadığımızı anlamaları için isterim.