0

bence yayınlanmalı. eğlenceli insana güzel saatler katan sohbet havasında argo konuşmalar içermeyen güzel bir programdı. beyazıt öztürk'ün samimi konuşması ile sunumu da güzel olan bir program. evet şu an o ses türkiye'de çıkıyor, orada da esprilerine, samimiyetine doyum olmuyor ama kendine özel programı başkaydı sonuçta.

0

bence o ses türkiye daha güzel ,orda olması daha iyi olmuş. herhlde rahatsız olduğu için beyaz show bırakmıştı . tam emin değilim şuan ama öyle diye duydum .

0

oldukca basarılı bir yayındı ve senelerce yayında kaldı. fakat sanmıyorum yeniden başlayacagını çünkü beyazzıt öztürk suanda o ses türkiyede jüri olarak yer alıyor.

0

kaldırıldığına göre artık eskisi gibi rating almıyor olabilir. beyazıt öztürk çok kıymetli bir insan, mizah anlayışı ve yeteneği de çok iyi. ama kimseyi kırmamak istemesi gibi bir handikapı var.

0

bence yayınlanmalı çünkü güzel ve eğlenceli bir programdı.beyazıt öztürk de zaten başarılı bir sunucuydu. kaliteli bir programdı. neden yayından kaldırıldığını anlayamadım.zaten şu an o ses türkiye'de jüri koltuğunda fakat en iyisi beyaz show'du.