0

kaç yıllık bir programı bir anda bitirdi kanal d tamam kanal el değiştirdi ama bu kadar tutulan bir programı kapatmak niye. millet her zaman izlerdi. kaldırılmasına karşıyım ben. çünkü o programda değişik bir hareket veya değişik şekilde sunum yoktu.

0

tolk show denince akla gelen tek programdı cuma gecelerinde yayınlanan komedi sohbet söyleşi şarkı her şeyin oldugu kendiyle dalğa geçen çok iyi bir komedyen sohbeti düzeyi şakalr gurura dokunmadan yapılan şakaları hala video sitlerinden tıklanma rekorları kıra halan neden bitirildiği açıklanmayan bir programdır inşallah tekra başlatırlar da biraz olsun izleyebileceğimiz bir program da olur

0

beyazit öztür'ün sonduğu ve oldukca güzel olan bir yayındı. fakat beyazıt yayaını kapatıp o ses türkiyeye geçince bitmek zorunda kaldı.

1

güzel program. ben sahsen egleniyorum.
adam komik. ama artik yok biliyorsun dimi?

0

benim her cuma akşamı gerçekten bunun izlediğimi biliyorum. gerçekten heyecanı ve kahkaha dolu bir program oluyordu. maalesef şu anda yayından kaldırdı darbe beyaz o ses türkiye'de çıkmaya devam ediyor.büyük ihtimalle de yeniden program yapmayacağına anlamına geliyor galiba bu da.çok severek izlediğim bir adam aslında kendisi ama o ses türkiye'de pek fazla bir başarı elde edemeyecek maalesef öyle görünüyor.

0

beyaz showu önceleri çok izlerdim, hayta cuma akşamlarını beklerdim ve tekno programı izlerdim.

0

beyazıt öztürk şu an o ses türkiye'de juri koltuğunda biraz ara vereceğini söyledi beyazshow'a