0

bana göre kesinlikle trabzonspor onur recep kıvrak büyük bir ayıp yapıyor.aynı ayıbı fenerbahçe takımı volkan demirel'e de yaptı. bu iki kaptan senelerce takımlar için savaştı ancak yönetim kurulu'nun yaptıkları bence hiç hoş bir davranış değildir.

0

hemen hemen aynı fikirdeyiz arkadaşlar, benim bu konuda ki düşüncem bir zamanlar türkiye'de muslera klasına erişmiş tek kaleci onur recep kıvrak'tı. 2010-2011 yılında trabzonspor şampiyonluk yarışında hep vardı, bunda bu kalecinin çok emeği hakkı var. spor programlarında trabzonspor'un haberlerinde duyduğum bazı şeyler var ki ben inanamadım, aylarca parasının bir kuruşunu bile alamayan bir adam maaşının indirimini kabul etmiş ses çıkarmamış hiç ve iyi günde de olduğu gibi kötü gittiği zaman da takımın moral motivasyonunu en üst seviyelere çıkarmak için hep çaba sarf ediyordu, mevzubahis para değil yani bu adam için. ha bir de onur için maç satıyor gibi düşünceler söylemlerin olması çok kötü bişey, umarım hâl olur.

0

bence dogru değildir o kadar yıl trabzon sporun kaptanlığıni yapmıs adam gibi adan olan onur kıvraka yapilan hareket kesjnlikle yanlıştır.

0

bence katiyyen ve asla doğru değildir sayılamazda :d