0

rennes fransa liginde yer alıyor şu an bildiğim kadarıyla uefa avrupa ligindede mücadele ediyor ligi hep orta sıralarda bitiriyorlar bence orta düzeyde bir takım.

0

rennes fransa league 1'de mücadele ediyor, kırmızı siyah renklere sahiptir.yıllardır adından söz ettiren kulüp, avrupa'da boy göstermiştir bir çok kez.

0

rennes takimi fransa liginde yer aliyor ve suan uefa avrupa ligine gitmeye ksdar yukselmis bir takımdır fransa liginde ise 5-6 siralarda yer aliyor maclari cok zevkli gecmektedir rennes takimi pek hücum takimi olmadiği için taraftarlari tarafindan hos karsilanmiyor ama bence yeni hocayla hücum anlayis iyi olur gibime geliyor.

0

rennes fransa ekiplerinden biridir. çok köklü bir kulüp olarak bildiğin bir takım. özellikle fransa ligi'nde gerçekten büyük bir performans sergilediklerini de söyleyemeyiz bu sezon.geçen yıllarda daha iyi bir performansa sahip olan rennes kulübü bu sene istenildiği gibi o performansı taraftarına ve izleyicilerine karşı yansıtmadığını düşünüyorum. aslında taraftar olarak gerçekten arkalarında büyük bir destekçileri var.ama kadro kalitesi olarak fransa ligi'nde çok düşük seviyede yer aldıklarını söyleyebiliriz.

0

rennes fransa birinci liginde yer aliyor