1

kazanç elde ettiğimize göre tabii ki olur. soru da sorular cevap da verilir. referans linki paylaşılarak da aktif üyeler yapılır ve onların kazancından da faydalanılır. elektrik ya da internet faturasını çıkarsanız aile bütçesine destek olur. o kadar aktif olamıyorsanız telefon faturasını çıkarın o da yeter.

0

sorulur neden sorulmasin ki insanin cani sıkılırsa sorabilir

0

ek iş olarak burda soru sormak yada soru cevaplamak olarak zaman geçiren insanlarımız vardır kesin, akmasada damlar sözcügunde yola çıkılarak burda vakit geçirmek eğlenmek bilgi almak bilgi edinmek paylaşımda bulunmak gibi yapılan aktiviteler güzel başarılı.

0

evde aslında ek iş olarak bu sitede takılmak gerçekten faydalı olduğunu düşünüyorum.ek gelir olarak tan gerçekten soru sormanız ve cevaplamanız sizin açınızdan faydalı olabileceği bir gerçektir. bunun için biraz daha güvenilir sitelerde takılmadı tavsiye ederim.ben genellikle bu siteyi çok sevdiğim için ve yapısını çok beğendiğin site olduğu için gerçekten çok güzel olduğunu düşünüyorum. diğer sitelere bakarak aslında bu site kazanç oranı daha yüksek olduğunu görebilmeniz lazım. bazı sitelerde ise ödeme yapma açısından bile zorluk çıkarabiliyor.bunun için bu güvenilir siteleri takip etmeniz lazım ve oralarda böyle işlerle uğraşmanız gerekiyor.