0

ben internette gösterime giren "fi" dizisinde duru karakterinde oynamasını daha çok beğeniyorum. karaktere çok yakışıyor.

0

serenayın en iyi dizilerinden biri medcezirdi . medcezir hem güzel bir dizi hemde orada rol aldığı mira karakteri ile güzel bir oyunculuk sergilemişti. ayrıca nejat işlerle oynamış olduğu sinema filmi ikimizin yerine filminde gayet başarılı bir performans gösterdiğini düşünüyorum güzel bir oyunculuktu . ve tabiki en sevdiğim geek dizi kalitesi gerek oyunculuklar ile fi dizisinde oldukça yüksek performans ile sergilediği oyunculuğuna şahit oldum . fi dizisi kaliteli ve güzel bir diziydi serenay role oldukça yatkın biriydi .

0

medcezir'de mira karakteri ve fi'de duru karakterini çok beğeniyorum.

1

serenay sarıkaya ikimizin yerine adlı sinema filminde çiçek karakteriyle, güzel bir performans sergilemiş. normalde oyunculuğunu tekdüze bulsam da bu filmde oldukça başarılı bir karakter çizmiş. bunda usta isimlerle birlikte rol almasının etkisi de büyük olsa gerek.

0

serenay sarıkaya çok büyük bir aktörlerden biri diyebiliriz.ama genellikle pek fazla dizi izleyen biri değilim maalesef o yüzden serenay sarıkaya ile takip ettiğimi pek fazla söyleyemem. türk dizilerinden pek fazla izlediğimiz söyle yemeye bilirim açıkçası. genellikle çünkü belli başlı konuları işledikleri için bana zevk vermiyor. bunun için daha farklı konular ve daha güzel film ve diziler çekmeleri lazım diye düşünüyorum.