0

özgenin bir çok dizisi güzel olmuştur ve bir çok dizisini seyretmişimdir. genel olarak oyunculuğunu beğendiğim biridir. özellikle aşk yeniden dizisinde yani komedi rolünde çok başarılıydı. hem çok güzel bir dizi hemde oyuncu seçimleri çok güzeldi . özgenin harika bir performansı vardı. şu anda da kadın dizisinde rol alıyor ve kadın dizisinde de göstermiş olduğu dram ve hüzün ile bizleri etkiliyor. kendisinin oyunculuğunu beğeniyorum.

1

kadın dizisindeki bahar karakteri favorim. bir kadının iki çocuğu en iyi şekilde yetiştirip bir yandan hayata tutunması ve kadının çektiği zorluklara rağmen hep dik durduğu anlatılan dizinin başrolünde olan özge özpirinçci başarılı bir oyuncu ve güzel bir hikayenin parçasıdır.

1

özge özpiriççi özellikle kadın dizisinde başarılı rol oynuyor , son bölümlerde kanseri atlatma evresindeki oyunculuğunu çok başarılı buldum . kendisi de sosyal medyada paylaştığı fotoda ağlarken ki fotosunu koymuştu . genelde başarılı bulduğum karakter kadın olsa da reklam dizilerinde de çok başarılı buluyorum .

1

aşk yeniden dizisinde zeynep rolüyle kalbimi kazanmıştı. ara ara izlesem de kadın dizisinde bambaşka bir karakteri de çok güzel canlandırdığını görmüş olduk. bu rolüyle altın kelebek'de en iyi kadın oyuncu rolünü almış, gerçekten hak ediyor.

0

aşk yeniden'de zeynep karakteri ve şu aralar kadın dizisinde bahar karakteri.

0

ben en cok ask yeniden dizisinde zeynep rolunu begenmistim

0

özge özprinççi yine başarılı sanatçılarımızdan birtanesi. en sevdiğim ve başarılı bulduğum karakteri aşk yeniden dizisinde zeynep roluydu.