0

aynı ortam oldu. sahlep de verilmişti. fakat hava çok soğuk olduğundan hemen içeri kaçmıştık :d

0

ben sahsım olarak bugune kadar hic bir ates bası partisine katılmadim.isin dogrusunu söylemek gerekirse ben bugune kadar hic bir partiye dahi katılmadim.parti disco ve benzerı yerler pek benım kafa yapıma uygun yerler degıl.ben daha cok turku bar gıbı mekanlara takılmayı seven ınsanlardanım.bıraz klasık bır kafa yapısına sahıbim galiba.ne yapayım bende böyleyim iste.parti duzenlenen yerlerde alkol eglenme cosma oldugundan kafam kaldırmıyor benım.cabuk sıkılan bır ınsanım.ve kalabalıga cok fazla gelemıyorum acıkcasi.kalabalık benı boguyor nefes alamıyorum.bu yuzden sessizsakin yerleri ben daha cok tercıh ediyorum.örnegın bir orman gezintisi veya sahil kenarında ıkı tur atmak bana partıden alacagım hazzın cok daha fazlasını vermekte.partılere katılan arkadaslarım var ama cevremde bu tipte epey fazla ınsan mevcut.genel de eve geceleri gelirler sabaha dogru yatarlar ve duzenli bir hayatlari dahi yoktur bu kisilerin.

0

parti demek pek doğru olmaz ama ateş basında sohbet ve eğlencelere katıldım. sahil kenarında veya bir kösede yakılan ateşlerin basında sohbet etmek ve eğlenmek gercekten bambaşka bir zevk veriyor insanlara. eğer bu olayı denmeyen insanlar varsa bence en kısa zaman içinde denesinler çünkü siddetle tavsiye ediyorum.

0

ateş başında parti olarak her ikisine de katıldım.ilk kast ettiğim barbekü partisiydi çok eğlenceliydi ve bir o kadar da lezzetliydi tek olumsuz yanı üstümüze sinen mangal kokusuydu.diğer parti ise sık sık yaptığım sahilde ortaya bir ateş yakılır ve gitar ve diğer çalgılar eşliğinde farklı seslerin harmonisiyle çok hoş sesler ortaya çıkar ve çok romantikte olan bu ortamda insan iyice dinginleşir.sabaha kalırsan eğer hafif sabah derinliğinde güneşin doğuşunu izlersin ve sonra tüm gün keyifle yatılır.

0

sailde ateş yakarak bir ortam düzenlemiştik saz ve gitar çalan arkadaşlar vardı çalıp söylemiştik oldukça eğlenceli bir aktiveydir