1

başarılı sinema filmini soruyorsanız ve başarıdan kastınız iyi bir reklam yapıp büyük kitlelere ulaşarak seyirci sayısını yükselten filimleri soruyorsan kesinlikle romantik - komedi tarzın da ki filimler diyebilirim.
hatta sadece komedi de desek olur . çünkü bizim filimlerimizin hepsin de bir kadınla aşk yaşanmaz sa olmaz ve filmin konusuna göre de o aşk şekillenir. artık komedi ise ona göre, romantik bir filim ise ona göre de aşka şekil veriliyor.
galiba bizim yönetmenler aşkı çok seviyor ki böyle bu tarz filimler yapıyorlar yada çok beceriksizler bunun dışında konu bulamıyorlar. hatta o kadar fazla ki dizilerimiz de bile hatta ve hatta bütün diziler de var .
galiba bu işte bir gariplik var ya da böyle olması gerekiyor. neys e fazla karıştırmadan kapatayım konuyu. herkese kolay gelsin. bol kazançlar dilerim.

0

türk filmlerinde en çok komedi ve romantik filmler izlenmektedir.

0

çok genel bir soru olsa da şöyle bir yorum katabilirim.türk yapımı filmlere bakarsam romantik ve romantik-komedi filmlerde başarılıyız.yabancı yapımı sinema filmlerinde ise bilimkurgu ve fantastik filmler daha başarılı.örneğin türk yapımı selvi boylum al yazmalım sinema filmi çok başarılı, yabancılardan ise deception filmi çok başarılı.