0

twitter ve tumbrl kullanmiyorum ve onlarda bana para kazandırmıyor bu yüzden benim için sorumani çok önemli ve iş saatleri dısında oalbildiğince girip soru cevaplamaya çalışıyorum çünk7 ihtiyacım var paraya 5- 10 tlyemi ihtiyacın var diyebilir evet var çünkü bazen insan çok zor duruma düşebiliyor kesinlikle düşen insan beni anlayabilir sadece.

1

twitter vazgeçemeyeceğim gündemi takip ettiğim, gündeme destek verdiğim, düşüncelerimi özgürce yazabildiğim, güzel insanlarla ortak atatürk sevdamı paylaştığım, gerektiğinde gündemi belirlediğimiz bir platform..
soru mani'de keşfettiğim zaman, çok sevindiğim bir site. neden sevindim.. düşüncem, bir faturamı her ay buradan ödeyebilirsem benim için büyük kazanç olacak bu ekonomik krizde düşüncesi ile. bilgi birikimime çok güveniyorum.. her zaman okuyan, sorgulayan, araştıran bir kadın oldum.. günümü de bu şekilde değerlendirip artıya geçiriyorum.

0

twitter eskisi kadar revaçta değil ve genel itibariyle gündem oluşturma ve çok kişiye ulaşma konusunda başarılı.140 karakteri arttırmaları bile bu durgunluğa çözüm bulmadı.tumblr ise blog özelliğine sahip ulaşılabilecek içerik yönünden daha zengin. sorumani de umarım türkiye'nin wikipediası haline gelir.