0

eski kullandığım whatsapp uygulamasını daha çok kullanıyorum bir de facebook twitter zaten hesabım yoktur kullanıyorum hiç kullanmadım ama facebook ve whatsapp benim vazgeçilmezim.

0

instagramı kullanıyorum cok eğlenceli bir yer.

0

en çok kullandığım uygulama whatsapp.facebook'ta instagram'da kullanmıyorum kullanmakta istemiyorum.çünkü öyle uygulamalar bana göre uygun değil kullananlarda yani geneli demiyorum ama çok iyi niyetle kullandığını düşünüyorum zaten şimdi küçük çocuklarda 12'ye 13 yaşındakiler instagram açip sevgili yapma peşindeler.ben sevmiyorum gerçekten her çift için ayrılma sebebi instagram facebook bence o yüzden dedim benim ilişkim olduğu için ben instagram'da facebook'ta kullanmıyorum asla da kullanmak istemiyorum. tek kullandım whatsapp tır.

0

bazı zamanlarda youtube’ı çok fazla kullanırım, bazen de facebook’u :)

0

instagram whatsaap facebookkkk tabikide,

1

uygulamalardan en sık kullandığım whatsap, youtube ve instgramı daha çok kullanıyorum. whatsappı sevdiğimle ve ailem sohbet etmek için diğerlerini ise birşeyler izlemek ve haber almak için.

2

benim en sık kullandığım iki uygulama var whatsapp ve instagram. ama tabiki daha çok whatsapp'ı kullanıyorum. malum artık günümüzde en iyi iletişim aracı whatsapp.

0

en sık kullandığım uygulama watsapp. diğerlerini kullanmıyorum. bir de 101 oynuyorum arada

0

ben en çok instagram tercih ediyorum

1

sosyal medya araçları arasında en sık kullanılanlar arasında ve bir çok kişinin de kullandığını tahmin ettiğim gibi whatsapp uygulamasıdır. hatta whatsapp uygulaması kurulu olmayan akıllı cep telefonu neredeyse yoktur diyebilirim.

1

en çok instagram kullanıyorum. tam ihtiyaçlarımı karşılıyor.

1

en sık kullandığım uygulama instagram ve whatsapp arasında degişilir instagram ada tanı adıgim insanlardan bilgi veya mantıklı videolar sorular bilgi edinirim whatsapp da da ailem arkadasm veya aile dostumla zaman gecirmeyi seven bir insanımdır

1

en çok instagram uygulamasini kullaniyorum