0

öncelerin en kaliteli ve ucuz firmasıyda. 20 liraya pantolon alır 3 sene giyerdiniz. şimdi 70 liraya pantolon alıp bir sene giymeden hemen renk atıyor.

0

bence iyi bir marka ben çok alış veriş yapmam o mağazadan genelde yigenlerime alırım ordan çocuk için çok güzel kıyafetler ceketler var çocuk için herşey çok güzel ama bir yetişkin için çok güzel şeyler yok bana göre ama güzel bir marka ben genelde kazak türü şeyler alıyorum ordan bir sıkıntı cikmadi bu zamana kadar o kadar un yapmış bir mağaza kalitesiz birsey cikarmaz diye düşünüyorum.

0

lc wakiki markasının reklamlarında gösterilen elbiseler çok kaliteli dururken mağazalarındaki elbiseleri o kadar kaliteli değilidir.

0

lc waikiki günden güne kalitesini düşürüp fiyatlarını arttıran bir firmadır. fazlaca müşteriye sahiptir. orta düzey imkanlara sahip insanların tarcih ettikleri bir alış veriş magazasıdır.

0

ben de bu mağazadan alışveriş yapıyorum bunun sebebi ise mağazanın gerçekten muadillerine göre çok uygun fiyat ile satması oluyor ucuza satıyorlar bu da benim için çok güzel bir durum oluyor ben çok alışveriş yapmayı sevmem ancak fiyatı uygun olunca alırım . genelde beş tişört beş kazan dönüşümlü giyerim zaten iki üç tane de pantolon işte bu mağazadan aldıklarım da bu kadar oluyor ucuza kapatıyorum dayanıklı markalara binlerce lira para dökmeye gerek duymuyorum bu sayede de ucuza daha kaliteli mallar alabiliyorsun bu yüzden lc waikiki tercihim olmuştur .

0

çok kaliteli bir marka biz onların işlerini diktikleri gerçekten kumaşları orjinal ,kaliteli ,yıkanıp öyle geliyor diyet markalar öyle değil ama lc waikiki on numara bir marka.

0

guzel bir marka çok alışveriş yaptık. taki fiyatlar bu kadar artıncaya kadar.
bir de sanki o kadar önem vermiyorlar mallara önceden daha kaliteliy'di.

0

çok kaliteli olmasa da ün yapmış bir mağaza oldukça çok müşteri potansiyeli olan bir firma olarak göze çarpıyor her 5 kişiden 3 ü bu mağazadan alışveriş yaptıgı görülmekte