1

sorumani sitesi hakkında düşüncelerin şeyler ben siteleri ararken birçok site keşfettim ve aralarında kafama giden ve beğendim bu sorumani sitesi işte burada üye oldum birkaç gün kullandım çok beğendim kuralları olsun kazancı olsun hoşuma gitti ve onun için birkaç arkadaşı da bu siteye davet ettim burada şu ana kadar 3 referans yaptım kaliteli bir sitedir anladığım kadarıyla da sorumani sitesi yazarları da dikkate alıyor çünkü bu sitede bir tane yazar vardır mesaj bölümünde bizleri rahatsız edip reklam veriyordu ve biz cevap vermeyince de kötü laf kullanıyordu 1 soruda belirtim ve bir arkadaşla bir soruda belirtmişti şu anda artık o kişiden mesaj alamıyoruz herhalde hesabı kapatmış bunun için sorumani ve ekiplerine teşekkür ederim. ve ödeme konusunda da çok başarılı şu ana kadar 2 ödememi aldım ve 3 ödeme talep ettim o da bir iki gün içinde yatırılır diye düşünüyorum gerçekten çok güzel bir platform özellikle benim gibi ev hanımlar gibi yani boş zamanını burada harcayarak hem evini hem çocuklarını bir katkıda bulunmak için çok güzel bir sitedir ve bu güzel siteyi hazırladıkları için böyle bir fırsatı bize elimize verdiği için saygılarımı sunuyorum bizim gibi ev hanımlara evimizin içinde bir ek gelir olarak yaptıkları için sorumani sitesi ve tüm ekiplerine teşekkür ederim gerçekten benim için mükemmel bir sitedir ve severek katıldığım bir site eksiklerini göremiyorum yani sadece bu beyin bedava modu geldiği zaman soruların çok zor olması yine o soruların cevaplamak için baya zamanının harcaması bu tarafına biraz az kazancı oluyor onun için site ekibi beyin bedava modu geldiği zaman iki kat kazancı da olsaydı çok iyi olurdu bunun dışında herşeyi mükemmel 4 4 görüyorum.

0

şu burak köse adlı yazarında yaa.. sorulara çok alakasız şeyler yazıyor. site yönetimi de bir banlayamadı şu yazarı... site haakında yorumlarım aslında olumlu yönde. öncelikle bize böyle bir platform oluşturdukları için teşekkür etmek istiyorum... ülkenin bu ekonomik dar boğazında böyle bir işe kalkışmak ceesaret ister. birde insanlar artık ek kazanç, ek gelir sağlamak için yeni arayışlar içerisinde... ki burada da zaten çoğunlukla çalışmayan kesim ve öğrenci kesim var. çalışan arkadaşlarımız daha az... çalışmayanlar olarak genelde kadınız... evimizde belki ufak bir iki alışveriş için harcarız diye buradayız. ya da üst baş, ya da çocuğumuza bez parası olarak burada para kazanmaya çalışıyoruz... aslında bir yandan da ne güzel ama değil mi... evde oturduğumuz yerde ufak ufak da olsa bir para kazanma gayemiz var hepimizin...para çekimde çok iyi diyebilirim diğer sitelere göre... başka sitelerde parayı çekebilmek için 1 ay beklerken ve başka şekilde ödeme yaparlarken bu site direk banka hesabına gönderiyor ve istediğimiz an paramızı çekebiliyoruz, istediğimiz an ödeme talebi oluşturabiliyoruz. incelemelerin ardından 3 iş günü içerisinde de hesabına parayı geçiriyorlar...

0

güzel ve kaliteli ve güvenli bir site olduğunu düşünüyorum . çok beğendim çok güzel bir fikir bu siteyi akla getirmiş olmak uygulamak . bu sitenin güzel tarafı bilgilerinizi paylaşıyorsunuz soru soruyor ve buna karşılık cevap veriyorsunuz . hem öğrenmiş oluyorsunuz hem de para kazanmış oluyorsunuz güzel bir site gerçekten . bilmediğim şeyleri de öğrenmeme ve insanların ne düşündüğünü de gözlemleme yardımcı oluyor . para konusunda düşündüğüm güvenilir bir site olması çünkü benim bugün banka kartına para yatırmışlar . iki üç gün içerisinde . bu sebepten artık daha güvenilir buluyorum siteyi kuşkunuz olmasın .

0

sorumani ye geldiğimde ben de herkes gibi bu konu hakkında hiçbir bilgim yoktu ama sonraki günlerde olayı çözdüm gerçekten buradaki kişiler için en ufak bir cevap yazmak soru sormak onun hanesine kazanç olarak işliyor o kadar kişi var ki boş duran boş gezen telefonlarla oynayan vaktini televizyonlarda veya dışarıda geçiren bu insanlar burada takside de girebilir ufak ihtiyaçlarında karşılayabilir faturalarda ne de ödeyebilir harçlığını da çıkarabilir o yüzden burada boş zamanlarınızda ne kadar aktif olursanız kazancınızı o kadar arttırırsınız ve de başkalarına da tavsiye ederek onlara da yardımcı olursunuz ayrıca ben şahsen buraya geldiğim günden beri hiçbir konuda sıkıntı yaşamadım çünkü verdiğim cevaplar mantıklı ve de doğru bir şekilde o yüzden hiçbir şekilde sorman ekibinden ihtar almadım neden yaptığım miktarı çekim konusunda talep ettikten sonra incelemeyle giriyor inceleme sonrasında 3 iş gününde benim hesabıma yatıyor bu konularda da hiçbir sıkıntı yaşamadım o yüzden 2 defa ödeme aldım şu an 3 ödemem 50 tl'ye yaklaştı o yüzden gününde zamanında ve de insanlara yardım konusunda çok saygılı efendi ve de parasal yönden çok kaliteli bir ekip çalışması var o yüzden ben de çevremdeki insanlara dostlarıma ve de herkese bu para kazanç birini tavsiye ediyorum bilgilerini tazeleyip ve de para kazanmanın en güzel yolu sorumani ben den geçiyor.

1

sorumani, üyelerinin şikayet ve önerilerine kulak veren bir site. bu konuda çok hızlı gelişme sağlıyor.
ödemelerde kesintisiz ve hızlı bir şekilde hesabımıza yatıyor. ancak yeni üyeler kazançları düşük buluyor bu konuda düzenlemeler olabilir.

0

ya ben sıkıldım ilerleyemiyorum artık daha 8 liradayım ilk başlarda heyecanla geliyordum siteye ama çok kazanamadığım için canım sıkılıyor. günde 1 tl den fazla kazanmak istiyorum ama sorulara hem cevap verecek bişey bulamıyorum hemde sorular canımı sıkıyor.

0

baslayalı 13. günüm ve toplam 67 lira kazandım çok güzel bir site ödemelerde sorunsuz yatıyor 3 is gunu diyorlar ama 1 günde yatiriyorlar sorumani benim ödememi yatırmasaydı eğer devam etmeyecektim baktım yatırdı devam ediyorum güvenerek.

0

güvenli bir site olduğunu düşünüyorum aynı zamanda evde oturan ev hanımlarının aile bütçesine katkı sağlamak amacıyla üçbeş kuruşta olsa destek olması için gayet güzel bir uygulama emeği geçen herkese teşekkür ederiz

0

yeni başladım hem eğlenerek öğrenerek sorarak cevaplayarak vakit geçirerek para da kazanıyorsunuz güzel

0

ben başarılı ve kaliteli buldum. sorunlara kısa zamanda müdahale edilmesi de çok güzel. emeğe göre kazanç sağlanması güzel. umarım daha da gelişerek aynı çizgide devam eder.

0

gayet basarılı bir site ve güvenli bir sitedir. siteye ilk girdiğimde güven sorunu yaşamıştım denemek istedim ve 25 sınırına geldin bu gün sabah ödeme basvurusu yaptım ve üştünden 1 saat gecmeden hasabıma 25.80 tl para yatırıldı hem kazandıran hem bilgi sahibi yapan hemde eğlendiren bir sitedir. ben daha önce böyle bir siteye denk gelmedim. günün tüm saati sitede vakit gecirmek çok zevkli oluyor

1

ben güvenli bir site olduğunu düşünüyorum. zaten internette dolaşmayı, bir yerlerde yazmayı seven insanlar için bu iş karşılığında kazanç edilmesi gayet hoş. :)

para çekme eşiğinin 25 tl. ye düşmüş olması büyük kolaylık oldu bizim için. isteyen daha fazla biriktirip de çekebilir parasını. daha ne olsun? :)

0

gayet güzel bir platform. inşallah geleceği de parlak olur. emeklerinden dolayı ekibe teşekkür ediyorum. para çekim konusunda sıkıntı yaşayan bir arkadaşla daha henüz karşılaşmadık. kısa sürede hesaba geçiriyorlar. umarım böyle devam eder.