0

genel olarak çok doğru bir karar sadece güvenebileceğiniz bir insan lazım bence fazlasına gerek yok zaten. yalnız bir tane de olsa güvenebileceğiniz bir insan olursa yanınızda kendinizi soyutlama gibi sonu daha da kötüye giden ve hayatınızda birçok zorluklara sebep olacak bir takım şeyleri yaşamanız engellenmiş olur.

0

asla yanılmıyorsun.doğru bildiğin yoldasın.şaşma derim ben.şahsen bende aynı fikirdeyim insanlara asla güven olmaz hemde evet hiç bir konuda güven olmaz.zaten bunun boşa çıktığını defalarca görünce bir daha kimseye güvenmiyorsun,güven duygunu yitirmiş oluyorsun.

0

yaşadıkların seni haklı yollara itebilir. ama hiç kimseye guvenmeden de hayat sürdürmek oldukça zor olabilir. guvenmemezlik yapma bence. ama temkinli olmakta fayda vardır. temkinli bir şekilde yaklaşarak insanlara guvenmeyi denemelisin.

0

kesinlikle bu hayatta aldığın en güzel karar diyebilirim sana. ben başıma milyonlarca olay binlerce ihanetten sonra bile hala insanlara inanabiliyorum. keşke senin aldığın kararı bende alabilsem.

0

doğru yapiyorsun. insanlara güven olunmaz. dostum dersin düşmanın çıkar onun için bu devirde babana bile güven olunmaz. guvenilcek insan bulana kadar kimseye güvenme derim.

0

evet bence dendoğruyunyspıyırsunız. fakat abartmamak kaydıyla. önemli olan tüm insanlara kendinizi tamamen teslim etmemeniz gerekiyor. ilk etapta iyi düşünceler beslemek daha doğrudur. ama insanlar güven konusunda temkinli ve tedbirli olsunlar.

0

hayir yanilmiyorsun. aynen, hic kimseye guvenme bu hayatta. en yakinim dediklerimiz vurur ya hep sirtimizdan. en azindan dusmanimiz8n niyetini biliyoruz. yakinimizin ise aslaaa..

0

insanlar yanar dönerdir herkes için değil ama nankördür insanlar çıkarı doğrultusunda herşeyi yapabilecek bir şeydir

0

bende öyleyim sevdiğim ve güvendiğim hariç hiçbir insana güvenmem

0

yanılmıyorsun kardeşim. ben herkesi dinlerim ama kendi bildiğimi okurum.