0

bilgi de hoşuma gidiyor, yorum da... ama ben daha çok yorum sorularına gitmeyi tercih ediyorum beni banladıkları için. eski hesabımda çok savaş sorusu, anlaşma sorusu sordum. bir şekilde yazdım ettim ama onlara da kendi yorumumuzu nasıl katacağız, ben hala işin orasındayım. bilgiye kendi yorumumuzu nasıl katacağız. o gün bu gündür bilgi sorularına cevap yazmıyorum. çöp site olma yolunda değiliz diyorlar ama çoktan çöp olmuş site haberleri yok. neyse artık yorum sorularına cevap yazarım, alırım kazancımı. hiçç umrumda olmaz.

0

yorum soruları hoşuma gidiyor. onları daha güzel cevaplıyorum. bilgi sorusu olunca bilgiyi yaz geç. hem kazandırmıyor bana göre hem de herkes aynı şeyi biliyor ve yazıyor. ama yorum öyle değil. keşke bu sitede daha fazla yorum sorusu olsa. herkes bilgi sorusu yazıyor.

0

bazen anket tarzı soruları cevaplıyorum bazen de bilgi içerikli soruları cevaplıyorum. ikisi de güzel aslında.

1

daha çok yoruma dayalı sorular hoşuma gidiyor. çünkü o tür sorulara daha uzun cevaplar vererek daha çok kazanç elde edebiliyorum.

1

daha çok bileceğim ve üstünde cevap vereceğim sorular hoşuma gidiyor. bunlara cevap vermek kendimi güzel hissettiriyor.

0

yorum ve bilgiye dayalı sorular hoşuma gidiyor yorum yapmak kitap okumak gibidir insanın ufkunu açar farklı yorumlar görerek bakış açımızı değiştiriyoruz hayatta en sevmediğin olay tek bir fikre sahip olup başka fikirlere kapalı olmak ne kadar bilgi öğrenirsek o kadar da bakış açımız değişir ve yorum yaparak kendimi ifade etmemizi geliştiririz

0

gecen bir yazarin da yaptigi gibi bir konu tutturup onun hakkinda ya da onun gibi sorular olmasin da.. tarif yazan vardi ya surekli. onun gibi olmasin da.yoksa farketmiyor benim icin. cevaplayabildiklerime yaziyorum zaten.

0

bilgi verici sorular hoşuma gider keşke bilgi veren kişi cevabınıda yazsa daha iyi olurdu burada bilgilenmiş olurduk .

0

daha çok bilişim soruları hoşuma gidiyor. anladığım bir alan.

0

bazı sorular hoşuma gidiyor. cevap veriyorum. yani bazıları da hiç cevap vermeden geçerim. yani fark etmiyor ben öyle yaptığım için.

0

bilim ve tarih benim hoşuma giden en çok da tarih