0

yani ben %5'lik soruları falan göremiyorum. çünkü ben geldiğimde herkes cevaplamış oluyor ve yetişemiyorum yani sorular bazıları kolay bazıları zor ,bazıları çok saçma yani yine de cevaplamaya çalışıyoruz ama gerçekten çok yoruldum şu an.

0

yarışma son gaz devam ediyor. listenin bazen 9. sırasında oluyorum. bazen 8. sırasında .bazen en alta düşüyorum. bugün müsaitim .inşallah gece uzun bir süre cevap yazıp, kazancimi artırmayı düşünüyorum. yazar arkadaslarimada allah kolaylık versin. inşallah yılbaşına kadar ne kazandık o bizim için kâr olacak. şu sıkıntılı dönemimizde ilaç gibi gelecek.

0

gerçekten bazı sorular çok gereksiz arada kendim soru soruyorum ve cevap veriyorum kendi sorularıma.cevaplayacak soru bulamıyorum gerçekten de herkes cevaplıyor nasıl olsa diye aklına ne geliyorsa bazı kişiler soruyor galiba.

0

çok güzel sorular var ama cevap veremiyorum bazı sorular çok zor :)))

0

yarışma bana göre şu an kıyasıya rekabet ile geçiyor diyebilirim.genel olarak %5 lik sorular cevaplamaya çalışıyorum.çünkü yarışmanın kuralı yüzde beşlik soruları daha çok cevaplayan kazanacaktır.o yüzden olabildiğince uzun ve mantıklı cevaplar vermeye çalışıyorum.

0

yarışmanın şu anda çok iyi bir şekilde ilerlediğini görüyorum. bazı sorular gerçekten gereksiz olduğunu ve hiçbir şekilde yorum yapılamıyor. bildiğim konular hakkında genel olarak cevap vermeye çalışıyorum.