0

bir insan anne rahmine düştüğü andan itibaren yaşıyor olur. daha sonra dünyaya gelir. yer içer ve zamanla büyür, okula gider bir şeyler öğrenir. sınavlara girer, üniversite olur, bir meslek sahibi olur. daha sonra evlenir ve çoluk çocuk sahibi olur. işe gider gelir evine ekmek getirir. eşi ailesi çocukları ile zaman geçirir. günü geldiğinde emekli olur ve yaşlanır. daha sonra zamanı geldiğinde ölür. yaşam budur.

0

yaşamak sadece nefes alıp vermekten ibarat diğildir! insanlar yaşadığını anlamak için aşık olmalıdırlar. çünkü sadece bu duyguyu yani sevmek ve sevilmek duygusunu yaşadıkları zaman anlarlar yasadıklarını. yaşamak her ne kadar zor olsada güzel bir şey diyebilirim. fakat son zamanlarda bu olaylardan uzakta kaldı. yaşamak için insanların en çokta bilgi ve özgürlüğe ihtiyaçları vardır. insanlar özgür oldukları zaman kendi istedikleri hayatı yaşarlar ama özgürlükleri sınırlanırsa başka insanların istedikleri hayatı yaşarlar.

1

sen cumada degil miydin yabu :d :d senin buralarda ne isin vsr :d ve soeuna gelince yasamak dedigin nedir ki... dogdugun anda kulagina uflenen ve oldugunde de cenazen kilinan kisa bir filmden ibaret

1

yaşamak bir insan doğarken nabzı atıyorsa o kişi yaşamaya başlamıştır demektir bu ölene kadar devam etmektedir insanın bir bedene sahip olarak yaşaması gereklidir.

0

yaşamak aldığın her nefesin hakkını vererek hiçbir şeye üzülmeden mutlu olmaktır . sen bu hayatı yaşıyorsun derler ya aynen öyle işte .