1

daha önceden hiç burun ameliyatı olmadım. kemikli bir burun yapım var ama estetik olacak ne maddiyatim var ne de cesaretim. bir de bunun günah olma durumuda var tabi. o yüzden olduğu gibi duruyor şimdilik. :)

0

daha önce hiç olmadım fakat, etrafımda ameliyat olan arkadaşlarım mevcut. estetik ameliyatı olunuyor genellikle. çok zor lu bir ameliyat, (doktor açısından zor bence) çünkü buruna şekil vermek, aynı heykel traş gibi. yakınım olmuştu daha geçen yaz, biraz geriye aldırdı estetikle burnunu. çünkü çok önde duruyordu, 3000tl gibi bir ücret verip özel hastane de olmuştu şuanda burnundan gayet memnun gibi.
aynı eskisi gibi, nefes alıp verişinde sorun yok, daha iyi nefes alıp verdiğini bile söylüyor. bayan arkadaşlarımızın biz erkeklerin ilk gözlerine, dişlerine ve burununa baktığı için burun çok önemli diye biliyorum. olmak isteyen arkadaşlarım var ise, olması bir sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum. gönül rahatlığıyla olabilirsiniz.

tabi ki, doktorunuzu iyi araştırıp, daha önceki yaptığı işlere de ufak bir göz atmanız lazım. sonra ortalıkta laz uşağı gibi gezmeyin dostlar :d

0

hayır daha evvel burun ameliyatı olmadım.