0

banka kredi notunu yükseltmek için kredi kartı borçlarını düzenli ödemek lazım.

0

banka kredi notu yükseltmek en çok sorulan ve merak edilen konular arasında yer almaktadır. kredi notunuzu yükseltmede en önemli etken banka ödemelerinizi kredi, kredi kartı gibi borçlarınızı gününde ödemek tir. ssk lı çalışmak yada emekli olup maaşınızı bankadan almak, otomatik ödeme talimatları vermekte önemli faktörler arasında yer almaktadır.

0

kredi notu bir kişi kredi kartı veya bankadan aldığı kredilerin günü gününe ve tam borcunu ödeyen kişilerin kredi notu yükselir. düzenli geliri olmayan insanların kredi veya kredi kartı kullandığında ödeme gününde ödemeyeceği için hem faiz biner hemde kredi notu düşer.

0

banka kredi notunuzu yükseltmek için ödemelerinizin hepsini zamanında yapmanız lazım. asgari ücret tarihi geldiği zaman aksatmadan ödeyin böylelikle kredi puanınız zamanla artar. mesela benim kredi notum eminim ki düşük. niye diye sorarsanız, önceden hep düzenli olarak asgari ücretlerimi öderdim ama zamanla sıkışınca asgari ücretlerimi ödemede aksaklıklar yaşandı ve bankalar aramaya başladı, işte kredi notunuz düşüyor falan filan söylendiler. velhasıl dediğim gibi ödemelerinizi zamanında yaparsanız banka kredi notunuzun arttığını göreceksiniz.

0

bankadan kredi notu yükseltmek için ilk önce kredi kartına olması lazım. düzenli odiyerek zaten bu kredi notunu yükselmiş , oluyor .

0

kredi notunu yukseltebilmen icin, duzenli olarak redi kartini odemen lazim. asgarisi de degil, aylik ne borcun varsa tamami. sonra cektigin bir kredi varsa ayni sekilde onu da duzenli bir sekilde odemen gerekiyir

1

banka kredi notu kişinin kredi, kredi kartı ödemelerinin gününde ve eksiksiz ödenmesi ile kişisel olrak puanlandığı sistemdir. yıllardan beri kredilerimi gününden önce ödediğim için misal benim kredi notum 1750 ' dir ki bu çok kişinin hayal bile edemeyeceği rakamdır.

0

genelde düzenli bir gelir kaynağınızin olması örnek olarak kadrolu memur olmanız olabilir ya da düzenli bir işte çalışma durumunuz olabilir . ondan sonra da diğer bankalara hiçbir borcunuzun olmaması durumunda borçlu yaşamaya alışmadığiniz durumlarda genelde kredi notunuz yükselir .

0

bankalara ait kredi kartlarını ve kredi zamanların da düzenli ödeme yapıldığında son ödeme tarii geçmeden ödemeler de zamanın daödeme yapıldığı taktirde yükselecektir

0

banka kredi notu odemelerinizi düzenli yaptığınız zaman yükselir.