1

bence siteye hareket katmak ve kullanıcıları motive etmek için bu tarz uygulamalar yapılmalı. en iyiler gibi bir liste oluşturulabilir. en aktif kullanıcı, en çok soru soran, cevap veren, en uzun cevap veren, en çok oylanan vb. gibi değişiklikleri daha öncede önermiştik. pek pratik olamayacak sanırım site uygulamaya geçmedi. ama bence çok eğlenceli olabilir.

0

cok guzel olabilir. ama işte en guzel soru olarak site icerisindeki bu yukari ve asagi oklara basilan seylere gore secilebilir. yani en azindan bizimde bu oklari kullanmamiz iyi olur. en azindan + alayim diye soru sormalara cskiduzen verebiliriz. cevaplsrda da aynisi yapilabilir. cunku sadece soru soran arkadaslarimiz var. hani haftanin en cok crvap yazan üyesi deyip birinciye ya da ilk üçe giren arkadaslara haftalik ödüller dagitilabilir. yani eger boyle birsey yapilirsa site icerisindeki sorular ve cevaplar bir cekiduzene girer. birde eger bu haftanin en cok crvap vereni diye birsey olursa cevapsiz sorularin pek kalacagini zannetmiyorum. kalsa bilr bryin bedava modu bu kadsr sık aktif olmaz. suan bir gunde bile aktif olabiliyor. bundan onceki beyin bedava moduyla suanki beyin bedavanin arasinda tam tamina 1 hafta var. ve grcen beyin bedava modu 6 gun surdu tam tamina. ilk zamanlar bu mod sadece 2 saat dururdu o da aksam 8 gibi acarlardi bu modu 10 civari gibi kapatilirdi. tekrar soru sorabilirdik. o zamanki gibi olsa herkes sitr cincik gibi olur ama iste sitede de kazanclar dustugu icin sitenin ilk zamanlarindaki gibi daha cok crvap yazarak para kazanan arkadsslarimiz artik girmiyorlar. belki bu haftanin en cok crvap veren yazari secilip odul verilirse her hafta brlki bir nebzr sitenin eksi hali geri doner. yani boyle birsey yapilsa sitede cok guzel olur.

0

evet bence en iyi yazar odullendirilmeli çünkü bunun daha iyi bir teşvik olacağını düşünüyorum.

0

bence kesinlikle olmalıdır diye düşünüyorum. böylelikle her kullanıcı kaliteli güzel sorular soracaktır. diye umuyorum.

0

guzel soru soran yazarlar var evet. ama su yok isim anlamlarini pespese soran, atasozlerinin, deyimlerin anlamlarini pespese soran yazarlar icin guzel bir uygulama olabilir... ya da bu durum sorular daha cok cevap alsin diye haftalik cevaplardan kazanc saglayan yazarlar top 10 listesi de yapabilirler...

0

valla o çok zor ya. böyle daha iyi aslında günlükte soran oluyor bilgi içerikli de bazen gündelik gerçekten merak ettiğim şeyleri soruyorum ben mesela öyle bir kıyaslama olmaması iyi bence.

0

evet ama sorular da hep araştırmadan bilinmez yönde oluyorlar bu yüzden çok yavaş ilerliyor sistem sürekli araştırıp cevap veriyorum