0

yaklaşık 6 aydır sony experia xa1 ultra kullanıyorum. alırken çok tereddüt ettim lakin sonrasında hiç pişman olmadım. kesinlikle tavsiye ederim.

0

bence cok guzel bir telefon sony xperia xz2 cikmis onu almak istiyorum cift kamerali olmasi dikkatimi cekti 19 megapiksel elime aldim baktim cok guzel bi telefon kullanisli baya tavsiye ederim herkese :)

0

bence çok kullanışlı ve kamerası çok güzel

0

aslında sony marka telefonlar camera özelliği hepsinden iyidir bunun sebebi ise sony her elektirikli aletler de var olduğudur kendi camerasını kendi yapıp takmaktadır ama diğer cihazlarda öyle değil yaptıryor ama çok kaliteli oldugu söylenemez sony cihazlarda netlik hepsinden fazladır bunu baskıya giren resimlerden anlaşılır
ses düzeyinde de aynı şeyleri söyleye bilirim ama çok tutlan bir marka olmamıştır

1

sony xperia telefonu bence çok kullanışlı bir telefon. ben şahsen sony xperia telefonunu kullanmadım ama amcamın vardı, arada bir alır bakardım, özellikle kamera kalitesi çok iyi. eğer alacaksanız alın tafsiye ederim, yalnız tüm aklınızdaki tüm telefon markalarına bakın inceleyin öyle karar verin.

0

ben bir ara kullandım. idare eder ama huvai daha iyi şuan kullanıyorum hemde özelliği çok. samsung geçti.

1

sony xperia telefonu gerçekten çok sevdiğim telefon bir markası olduğunu söyleyebilirim. gerçekten çok kullanışlı bir telefon yaptıklarını düşünüyorum.bunun için genellikle alacağımız telefonların genellikle özelliklerini ne olduğunu bilmemiz lazım ve ne kadar şarj bitirip getirmediğini öğrenmemiz lazım.genellikle kullanılan telefonlarda kamera sorunu yaşayan arkadaşlarım çok olduğunu söyleyebiliriz. benim için diğer telefon markalarına bakarak bir adım her zaman önde olduğunu söyleyebilirim.özellikle yeni çıkardığı telefon markaları ve yeni ürünlerinde gerçekten mükemmel bir kullanış kapasitesine sahip olduğunu söyleyebilirim.

1

ben bir ara kullanmistim. kamerası çabuk gidiyor. tasarım da çok hoş değil. kullanışsız bence.

1

kesinlikle kulanışlı kamerasıda gayet kaliteli. ama onu tercih etmek yerine ıphoneyi tercih edebilirsiniz bir nevi zevk meselesidir.

1

ben o markayı hiç kullanmadım. bence en güzel
samsung
lenova
iphone
lg
bence bu markalar daha kullanısli.